Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy reagálnátok, ha kiderülne...

Hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a fiatok legjobb barátja egy meleg srác?

Figyelt kérdés

2014. szept. 17. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy igazad van, de látható, érezhető jel lehet, ha pl.: fiúként nem szeret verekedni, esetleg lányos játékot/öltözetet adnak rá, először sokszor csak lányokkal játszik, majd hirtelen csak fiúkkal; lányos tevékenységek érdeklik (tánc, balett); túlzottan segítőkész a hapsik felé; a beszéde nem erős, stb., stb. Ítélet napig lehetne sorolni a ráutaló jeleket - de hangsúlyozom: ez nem 100%- hogy mássá is válik ezek miatt!
2014. szept. 17. 21:49
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Én meleg vagyok, soha életemben nem voltak lányos játékaim. A sportot szeretem. Nem öltöztem soha, vagy viselkedtem lányosan. Senki nem tudja, hogy meleg vagyok, csak a barátom. Akivel egy suliba járunk, ott keresztülnézünk egymáson. Persze vannak azok a melegek, akikről ránézésre simán meg lehet mondani. De vannak azok, akikről soha nem is sejtetted volna. Ez egyénfüggő

18f

2014. szept. 17. 22:41
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Semmit. Én lány vagyok, de két nagyon jó fiú barátom közül az egyik hetero a másik meleg, gimi óta jóban vagyunk így hárman. Gyakran alszunk ott a meleg sráccal a heteronál, és az anyja szeret mindkettőnket, nem érdekli, hogy a fia barátja kikhez vonzóik.
2014. szept. 18. 08:53
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút büszke lennék rá, hogy a fiam ilyen elfogadó. Ha több tolerancia szorulna a társadalomba sokkal könnyebb lenne mindenkinek élni. Amiatt pedig egy percig sem aggódnék, hoyg a fiam esetleg így lesz meleg. Ha hetero akkor a meleg barát nem fog ezen változtatni, ha viszont az, akkor úgyis előjött volna a dolog a meleg barát nélkül is csak idő kérdése lett volna. De abból kiindulva, hogy sok meleg fiúnak vannak hetero barátai a fiad sem hinném, hogy az.
2014. szept. 18. 22:07
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
talán gyanakodnék, de ha a fiam, úgysem tud átverni, mert egész egyszerűen érezném, ha ő is netán "más" lenne. össz ennyi, aztán felőlem meg az a legjobb haverja, akit akar ...
2014. szept. 20. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
na meg igaz h eg ytabu nálunk és igaz h nem "divat" bevallani, de bizony én is ismerek nem 1 és nem 2 heteró srácot, aki bizony egy meleg fiút tart a legbizalmasabb barátjának, és csak neki mer elmesélni mindent úgy, ahogy szeretné. Érdekes az élet ... és még akkor is, ha netán kifelé meg persze mocs..bu...izik, mert ez a társadalmi elvárás sajnos (a magyar társadalom iq-szintje sajnos jelenleg ez), de aztán titokban csak tartja a kapcsolatot a meleg sráccal. Talán mert lelkibb dolgokról nem tud úgy beszélni egy heteró barátjával? Hát nem tudom, sok oka lehet, de egy biztos: több példát is tudok erre a jelenségre és érdekes pszichológiai kérdés ez.
2014. szept. 20. 17:40
 17/20 anonim válasza:
100%

Az a heterok meg a defektes melegek téveszméje, hogy egy melegnek lányosnak, meg hitványnak kell lennie.

Ugye ahogy önmagában a heteroszexuális beállítódottság sem, úgy a homoszexuális beállítódottság sem garancia az épelméjűségre.

Ha valakinek fiú létére a fiúk tetszenek, és nem a lányok, ugyan már miért akarná magát pont annak játszani, amit nem kedvel és miért akarná a heterokat majmolva melyik a férfi melyik a nő felállást játszani?

Persze akadnak ilyen alakok, de ők nem csak melegek, hanem pluszban vannak mentális problémáik is.

Éppen arról van szó, hogy két fiú, és véletlenül sem egy fiú meg egy ál- vagy valódi lány.

A gyakorlatban meg nagyon sokféle meleg van, éppúgy ahogy heterok is.

2014. okt. 25. 09:34
 18/20 anonim válasza:
25%

11-es: "fiúként nem szeret verekedni", talán mert a melegek békeszeretőbbek, mint a háború-mániás heterók...

Melegektől sosem hallani olyat, hogy gyülölnék a heterókat... Olvastatok itt már olyan hozzászólást, hogy törd össze a rohadt heteró csontjait??? :(((

2014. nov. 7. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Dede, bizony ismerek olyan melegeket akinek kb élete célja h tönkre vágja a heteró társai életét, mert olyan durva kisebbrendűségi komplexusai alakultak ki, hogy jelenleg ott tart gyerek, hogy azt nézi, hol és mikor, melyik heteró srác életét tudná keresztezni. Na persze nem nyíltan, csak szépen, finoman, alattomosan, sunyin, ahogy azt "kell".

Oké, állítólag mert hogy őt is mennyi sérelem érte ...

Aki itt írta h se a heteróság se a melegség nem garancia az épelméjűségre, na igen, ez önmagában teljesen igaz, csak hát én abszolút toleráns, pontosabban semleges létemre is tapasztalom, látom a defekteket. Nem mintha heteróknál nem lenne, csak talán más értelemben, más tekintetben. Valószínű, ténylegesen a melegeknél az örökös bizonygatási, megfelelési, titkolózási kényszer hozza elő ezeket a mentális problémákat, ill. nem általánosítok persze, de mindenesetre jó részüknél tapasztaltam. Nem azt mondom h nem értem, csak attól még létezik a jelenség. Ugye egy heterónál ilyen nem merül fel, mert nincs többségi elnyomásban, nem szorul kompenzációs technikákra, hogy a lelki egyensúlya megmaradjon és stb. A sötétséget, butaságot, szimpla ostobaságot meg sztem ne keverjük össze a mentális zavarokkal, még ha bizonyos szinten van is átfedés.

Érdekes kérdés ez az egész, de egy biztos: miért van az, h sajnos csak kevés meleg sráccal haverkodnék, és nem azért mert lányos és affektál és egyéb sztereotípiák, hanem mert valami nem okés benne? Ismétlem: általánosítás nélkül írom ezt, hiszen én is ismerek abszolút jó fej, normális, minden szempontból vagány, épelméjű meleg fiút, akivel fel se merül h ne haverkodnék, csak valahogy őket mintha kisebbségben látnám.

Ez mitől van?

2014. nov. 8. 06:00
 20/20 anonim ***** válasza:
71%

"A gyakorlatban meg nagyon sokféle meleg van"

ezt esetleg tudnád nekem részletezni? mit értesz sokféle alatt? miben sokfélék?

2014. nov. 8. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!