Mit tegyek ha a legjobb barátom bevallotta, hogy meleg? Ti hogyan kezelnétek?
Kedves olvasó, ha te meleg vagy akkor valószínűleg ezt a "kifejtést" sértőnek fogod találni, ne is olvasd tovább!
Az történt velem a napokban, hogy 9 éve a legjobb barátom bevallotta nekem, hogy ő meleg és velem akar lenni! Ennek volt pár előzménye, talán ami a legerősebb volt, hogy megkért, hogy nem csak szimplán kezet fogjunk hanem az az arcra pusziszkodást amit én undorítónak találok ha két fiú/férfi csinálja, belementem és gyakorlatilag egy arcra puszit kaptam amitől nagyon kiakadtam, feszült is volt a hangulat! Én nagyon homofób vagyok, undorodom a melegektől, szinte hányok tőlük, elítélem őket! A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt és barátom megkért, hogy szakítsunk, hogy vele legyek és hát itt volt elég, tudtára adtam, hogy nem vagyok bu*i és meg ne lássam többet de meg sem hallotta! Szégyenlem, hogy egy utcában lakok vele, hogy egyáltalán ismerem, és undor tölt el amikor csak meglátom, ti, hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?? Vissza lehet zökkenteni valahogy, hogy "normális" legyen?
Több dolgot is problémásnak látok:
1) a homofóbiádat, de ezen lehet segíteni
2) a barátod puszizkodási vágyát: én meleg vagyok, de még a meleg barátaimmal sem puszilkodunk, ha az érzelmeimet ki akarom mutatni jobban, akkor inkább egy ölelés.
3) a barátod össze akar jönni veled. nincs rosszabb, mint egy heterót letámadni ilyennel
4) hogy azt mondta a barátod, hogy szakíts a barátnőddel miatta. Ez nemektől függetlenül egy rohadt szemét húzás. Ha jól kijössz a barátnőddel, inkább örülnie kéne, hogy boldog vagy.
...és hogy folytassam az első választ...mivel a barátod nagyon rámenős volt, így nem tudom, hogy hogyan tudjátok folytatni a barátságotokat...ha lett volna esze, csak annyit mond el, hogy meleg, akkor csak a homofóbiáddal kéne megküzdened, de arra azt mondanám, hogy próbáld meg, mert egy barátság talán fontosabb, mint az előítéleteid. De így ez egy elég elcseszett kapcsolat lett, és soha nem lesz olyan újra, mint volt.
Amit nem értek: miért mentél bele a pusziba, ha zavart?
Ja, és meleg vagyok, semmi sértőt nem találtam az írásodban. Szomorú vagyok, hogy előítéletes vagy a melegekkel szemben, de hát nem ismerlek, így annyira nem zavar, ha otthon a 4 fal között csinálod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!