Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha a legjobb...

Mit tegyek ha a legjobb barátom bevallotta, hogy meleg? Ti hogyan kezelnétek?

Figyelt kérdés

Kedves olvasó, ha te meleg vagy akkor valószínűleg ezt a "kifejtést" sértőnek fogod találni, ne is olvasd tovább!

Az történt velem a napokban, hogy 9 éve a legjobb barátom bevallotta nekem, hogy ő meleg és velem akar lenni! Ennek volt pár előzménye, talán ami a legerősebb volt, hogy megkért, hogy nem csak szimplán kezet fogjunk hanem az az arcra pusziszkodást amit én undorítónak találok ha két fiú/férfi csinálja, belementem és gyakorlatilag egy arcra puszit kaptam amitől nagyon kiakadtam, feszült is volt a hangulat! Én nagyon homofób vagyok, undorodom a melegektől, szinte hányok tőlük, elítélem őket! A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt és barátom megkért, hogy szakítsunk, hogy vele legyek és hát itt volt elég, tudtára adtam, hogy nem vagyok bu*i és meg ne lássam többet de meg sem hallotta! Szégyenlem, hogy egy utcában lakok vele, hogy egyáltalán ismerem, és undor tölt el amikor csak meglátom, ti, hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?? Vissza lehet zökkenteni valahogy, hogy "normális" legyen?

2014. júl. 17. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát le kéne vele ülnöd beszélgetni, és elmondani, hogy ez a közeledése így elég távolra lökött téged. a kierőltetett puszi, és ez a nyomulás, és ez az önzés, hogy az ő kedvéért neked ki kéne lépned egy jó kapcsolatból a barátnőddel: ilyet nem kér olyan, aki őszintén szeret téged. ha viszont csak a saját önző érdekeit nézi, akkor nem biztos, hogy van értelme a barátságotoknak. nagyjából innen közelíteném meg a témát vele, meghallgatnám őt is, és jó esetben kölcsönösen meg tudtok egyezni, hogy a kapcsolatotokat hogyan kezelitek a jövőben.
2014. júl. 17. 09:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítségedet!
2014. júl. 17. 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Nincs mit, majd megírhatnád, hogy hogy ment. :) Addig is drukkolok, hogy sikerüljön kulturáltan elrendeznetek az ügyet.
2014. júl. 17. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha már "4 fal között" kell lennünk akkor pls szólj a heteró haverjaidnak, hogy ne falják egymást publikusan, mert eléggé undorító. Egynemű párok kézenfogva se mehetnek beszólások vagy tesi fenyegetés nélkül, viszont ha egy heteró pár szexel a főúton az emberek békénhagyják őket. A heteróság nem "normális", csak gyakori.
2014. júl. 18. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Kva regi kerdes, de most talaltam ra es meg kell mondanom: jot nevettem :D aki ezt a kerdest irta tuti nem 20+(mivel a baratod akkor 22 volt,gondolom te is kb annyi "lehettel")+ annyira mu h az hihetetlen. Max annyi lehet a valosag alapja az egesznek, h egyik haverod meleg, a tobbit te koltotted hozza benan. Ennyi.
2015. dec. 13. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Soha nem volt a legjobb barátod, a te részedről ha így látod. Ha a legjobb barátod lett volna akkor te nevetnél ezen és lekezelnéd helyi értékén a dolgot elhülyéskedve és látnád a fától az erdőt, hogy ő ettől még ugyanaz az ember aki az elmúlt sok sok évben a legjobb barátod volt. Ebben az egy dologban nevetned kéne és aranyosan elhülyéskedve visszautasítani, mert az összes többi dologban ő még mindig az a szerethető ember aki volt. Csak te változtál meg ő nem. Csak egyel több dolgot tudtál meg róla mint korábban. Ez nem szabadna, hogy változtasson rajtad semmit. Vagy akkor nem is vagy olyan igazán barátnak való mint azt hitted. Egyik ember ebben másik másban másféle. Az aki átbaszna alaposan vagy a nődet félre vinné jobb fajta volna? Ahány ember annyi féle "gond". Ezzel nem kéne ennyire rosszul élni, el kéne könyvelni helyi értékén a dolgot. Attól még nem leszel kevesebb és nem leszel meleg se ha a barátod marad és lehiggadva rájössz, hogy ez valójában semmiség az élet komoly problémáihoz képest, ami mellett viszont tényleg jól jönne ő neked, mint barát !!! Majd ha igazán bajba leszel akkor jössz rá erre. Amikor a csajod megcsal, vagy amikor rájössz hogy nagy gondok vannak itt vagy ott. És te egy semmiségért eldobtad pedig azt mondod a barátod. Nem vagy jó ember... bocs!
2016. febr. 1. 20:02
 17/17 anonim válasza:
0%

"Ha már "4 fal között" kell lennünk akkor pls szólj a heteró haverjaidnak, hogy ne falják egymást publikusan, mert eléggé undorító. Egynemű párok kézenfogva se mehetnek beszólások vagy tesi fenyegetés nélkül, viszont ha egy heteró pár szexel a főúton az emberek békénhagyják őket. A heteróság nem "normális", csak gyakori."

Mit gondolsz miért? Azért mert nem normális ha egyneműek vonzódnak egymáshoz. A világ nem így lett "kitalálva", és amíg világ a világ, addig ez a "dolog" nem is lesz normális.

2016. szept. 1. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!