Mit tegyek ha a legjobb barátom bevallotta, hogy meleg? Ti hogyan kezelnétek?
Kedves olvasó, ha te meleg vagy akkor valószínűleg ezt a "kifejtést" sértőnek fogod találni, ne is olvasd tovább!
Az történt velem a napokban, hogy 9 éve a legjobb barátom bevallotta nekem, hogy ő meleg és velem akar lenni! Ennek volt pár előzménye, talán ami a legerősebb volt, hogy megkért, hogy nem csak szimplán kezet fogjunk hanem az az arcra pusziszkodást amit én undorítónak találok ha két fiú/férfi csinálja, belementem és gyakorlatilag egy arcra puszit kaptam amitől nagyon kiakadtam, feszült is volt a hangulat! Én nagyon homofób vagyok, undorodom a melegektől, szinte hányok tőlük, elítélem őket! A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt és barátom megkért, hogy szakítsunk, hogy vele legyek és hát itt volt elég, tudtára adtam, hogy nem vagyok bu*i és meg ne lássam többet de meg sem hallotta! Szégyenlem, hogy egy utcában lakok vele, hogy egyáltalán ismerem, és undor tölt el amikor csak meglátom, ti, hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?? Vissza lehet zökkenteni valahogy, hogy "normális" legyen?
"Ha már "4 fal között" kell lennünk akkor pls szólj a heteró haverjaidnak, hogy ne falják egymást publikusan, mert eléggé undorító. Egynemű párok kézenfogva se mehetnek beszólások vagy tesi fenyegetés nélkül, viszont ha egy heteró pár szexel a főúton az emberek békénhagyják őket. A heteróság nem "normális", csak gyakori."
Mit gondolsz miért? Azért mert nem normális ha egyneműek vonzódnak egymáshoz. A világ nem így lett "kitalálva", és amíg világ a világ, addig ez a "dolog" nem is lesz normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!