Hogy lehet a barátnőm ilyen érzéketlen? Szerintetek ez normális?
kővérek? nem ehetnek róla? érdekes.
A mostani sulikba azert lehet az a legertelmesebb akit kiközítenek, bar ez sok esetben biztos tulzás, ...de be kell illeszkedni a tarsadalomba nem lehet mindenkivel rosszban lenni.
Én skorpió vagyok és nálam érzékenyebb emberrel még sohasem találkoztam... Az emberek sokszor azért bunkók, mert rosszkedvűek, vagy magukkal van bajuk és azt kivetítik. Saját magamon tapasztaltam.
Ez a horoszkóp egy nagy hülyeség. Van egy rák barátnőm és pont az ellentéte a horoszkópjának. Véletlen egybeesés hogy ennyire sok gonosz skorpióval találkozott pár ember.
Mekkora hülyeség már ez a skorpió dolog?? Jézusom rohadtul nincs köze ahhoz hogy ki milyen. Ismerek egy csomó normális kedves,és aranyos skorpiót.Nem a horoszkópjától lesz egy embernek ilyen-olyan viselkedése!
A barátnőd ilyen.Fogadd el.És a kövérek általában tehetnek róla hogy ilyenek.Most tényleg azt várod el egy embertől, a BARÁTODTÓL hogy hazudozzon másoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!