Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy még mindig...

Normális, hogy még mindig érzéketlen a hasam a császármetszés után több mint egy évvel? Valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem rég múlt egy éve, hogy szültem de még mindig teljesen érzéketlen a hasam. Nektek meddig volt ilyen?
2010. júl. 29. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 7 éve érzéketlen!
2010. júl. 29. 19:17
 2/9 A kérdező kommentje:
pff akkor nem szóltam. :D
2010. júl. 29. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
A császáros ismerőseim azt mondják hogy érzéketlen nekik is!Tuti elvághatnak idegeket ott szerintem!Azért 7 év eltelt már éreznem kéne valamit ha nem úgy lenne szerintem!:)
2010. júl. 29. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem már a varratszedés után egy héttel érzékeny lett újra. Az orvos is csodálkozott rajta.
2010. júl. 29. 19:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta a doki, hogy kb fél év kell még az idegek regenerálódnak. Úgy látszik nálunk sokkal több.

Kedves második! És neked milyen a vágásod? Már arra is gondoltam hogy ezért van ez mert az enyém vastag. A császározott ismerőseimé szép vékony alig látszik és rendes bőr színű, az enyém viszont pirosas-rózsaszínes és elég vastag.

2010. júl. 29. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak fele érzéketlen,csak az a rész,ami picit csúnyábban gyógyult,kb 3 cm,a többit érzem rendesen és nem is látszik szinte.
2010. júl. 29. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Alig látszik a heg,fehér és vékony!:)Amikor hozzáérek olyan mintha le lenne zsibbasztva neked is?

(első és a második is én voltam)

2010. júl. 29. 22:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem nem a vágás zsibbad hanem a vágás fölött ahol a legnagyobb a hájam vagy bőröm vagy mi az a rondaság ott. Kb 5-6 cm-vel a vágásom fölött. Érdekes mi?
2010. júl. 30. 07:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, érdekes. Nekem a vágásom egy része érzéketlen, de vannak olyan részek, ahol ha hozzányúlok endesen kellemetlen. De szó szerint kellemetlen.

A vágás fölött pedig olyan 1 centi, ami még érzéketlen.

9 hónapja szültem és nkább lila, nem fehér.

2010. júl. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!