Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom mit csináljak...

Nem tudom mit csináljak nagyon utálom (? )

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy én egy elég zárkózott típus vagy elég félénk,szégyenlős, ezért egész általánosban többnyire egyedül voltam,max egy-két barátom volt de sosem voltam az a középpontú alkat és nagyon utáltam magam ezért mindig,mivel ez az egész többnyire azért van,mert nincs önbizalmam egyáltalán és "ismeretlen" emberek között nem bírok feloldódni és ez nagyon sok problémát okoz.Ha olyan emberek között vagyok akiket ismerek pl.:család,legjobb barátok akkor nagyon "laza",őrült vagyok és mindig jól szórakozunk de ezt más társaságban nem tudom meg csinálni.Most kezdtem a középsulit és nem szeretném,ha ez továbbra is így lenne.Tud valaki segíteni,hogy hogyan legyen önbizalmam,hogy fel tudjak oldódni ismeretlen társaságban is?? 15/L
2014. szept. 7. 20:42
 1/2 anonim válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok..:( probálj meg nyitott lenni az ujj emberekre beszélegess velük..itt nem számít milyen voltál régen téged ezek az emberek ugyse ismernek szoval nem tudják hogy te milyen voltál régen ők azt nézik milyen vagy MOST. remélem segítettem.:) ha van kedved írj üzit.:) 15/L
2014. szept. 7. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Irok egy par esetet ami legyen elotted minden reggel mikor mesz majd suliba. Nem ismerlek, altalanos esetek, es abszolut nem akarlak sertegetni, csak egy ket peldan keresztul konnyebb elmagyarazni...

-kinevetnek az osztalytarsaid, mert pl neked a kedvenc rajzfilmfigurad van a polodon, ok ezt dedosnak nezik, de neked a kedvenced...de legalabb neked van egy stilusod es nem ugy oltozkodol mint a mai fiatalsag elbutitott resze, akinek mindene kint van

-kinevetnek az osztalytarsaid, mert mar az elso oraktol szorgalmasan figyelsz, tanulsz, jegyzetelsz, stb... de legalabb lesz majd neked sikeres erettsegid jo mediaval, es nem tartozol azon x%-ba akik atbuliztak a negy evet

-kinevetnek az osztalytarsaid, mert nincsen sok baratsagod az elso hetekben, nem illeszkedsz annyira be, de legalabb nem vagy az akinek minden heten mas baratja van, es az elozoket mindig osztja a hata mogott

-kinevetnek az osztalytarsaid, mert epp nem a legtrendibb ruhakban jarkalsz, de legalabb nem vagy divatmajom

-kinevetnek az osztalytarsaid, mert felelet kozben megakadsz, elrontod, belesulsz, de legalabb tanulsz belole, es azokat fogod megjegyezni a legjobban (hidd el tapasztalat, en mar vegeztem a kozepsulival es eltanulo voltam)

-kinevetnek az osztalytarsaid, mert valami hulyeseget mondtal, de gondolj csak arra, hogy meddig fogjak eszben tartani? max egy par napig, aztan kapnak uj nevetni valo temat...a tiz eves talalkozon senki se fog emlekezni

Es hidd el az ilyen tipusuak akik ilyenek voltak 9 elejen, 12 vegen beloluk lettek a legjobb fejek. Ok voltak az igaz baratok es abszolut nem cikiztek, ha felenk volt. Ha lenne valami problema az elso hetekben vagy akar kesobb nyugodtan irj privat uzit szivesen segitek :) Es kivanok nagyon sok sikert a kovetkezo negy evhez :)

2014. szept. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!