Miért szomorú a barátnőm?
Figyelt kérdés
A barátnőm mostanában azt hangoztatja,hogy szomorú és mikor rákérdezek hogy miért,akkor azt mondja hogy nem tudja...én erre hogyan reagáljak?és miért lehet szomorú?engem rend szerint felidegesít ezzel....#barátnő;szomorú;
2014. szept. 1. 21:04
1/3 anonim válasza:
Menstruáció, iskolakezdés, családi vita, bármi lehet..
2/3 anonim válasza:
szerintem az a legkevésbé jó megoldás, ha idegeskedsz.
talán csak azt szeretné, ha ilyenkor átölelnéd.
meg akarja neked mondani, hogy szomorú, és kész.
nem kell rögtön megoldani meg kivizsgálni az ügyet.
csak legyél ott, ennyi.
3/3 anonim válasza:
Mi csajok igen hülyén vagyunk összerakva. Van hogy furán érezzük magunkat, van, hogy szomorúak vagyunk, sőt, olyan is van hogy bántjuk azt akit szeretünk, ok nélkül, és mi sem tudjuk miért.... És persze ehhez végül kellemes bűntudat társul.
Ha szomorú, az lehet hogy egyenlő a szeret hiánnyal. Én olyankor szoktam szomorú lenni.
Bújj oda hozzá kicsit, öleld át, csak legyél vele picit, nem kell sok hozzá, még olyan kifejezetten romantikusnak se kell lenned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!