Hogyan engedjek el valakit, akit nagyon szerettünk?
Figyelt kérdés
1 hónapja halt meg egy nagyon jó barátunk. Azóta nincs szinte olyan nap, hogy ne gondoljak rá, néha teljesen elérzékenyülök, fáj, hogy nincs többé. Ez mikor fog elmúlni, vagy hogyan lehetne könnyebb?2014. aug. 30. 22:15
1/6 anonim válasza:
Az idő minden fájdalmat meggyógyít. Nem baj, ha mindennap gondolsz rá. Örülj, hogy megismerhetted és ha kevés ideig is, de voltak közös pillanataitok. Az emlékeidben mindig élni fog.
2/6 anonim válasza:
Szia! A halál tényét nagyon nehéz elfogadni.. Anyukám lassan 6 éve, hogy vonatgázolás áldozata lett. Az első napok sokkosan teltek, az első 1-2 évben minden nap sírtam. Azóta eltelt nagyon sok idő.. Beletörődtem.. Ma már, ha kimegyek a sírhoz, csak leülök és képes vagyok emlékezni.. Gyakran történnk olyan dolgok, aminek a megoldásában csak Ő segíthet.. Egy dolgot tanácsolok, ne hadakozz a fájdalom elle, mert az leszívja minden energiàdat.. Engedd, hogy fájjon és gyászold, ameddig szükségét érzed.. Sok erőt kívánok!
3/6 anonim válasza:
Ez teljesen rendben van de nem tudjuk megmondani, hogy ez mennyi ideig tart.van aki nagyon lassan lép túl ha ilyen dolog történik vele.de ahogy az előző is írta az idő gyógyít
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindenki fél attól, hogy ha meghal nem gondolnak rá és elfelejtik.ezért sokat gondolj ra
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon komplikált, és minden embernél más. De ha lefoglalod magad akkor lassan elfelejtődik, és már nem fogsz csak úgy rágondolni. Én pl. még azon sem tudtam túltenni magam ami már több mint 6 éve történt...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A fájdalom mellett még a hihetetlenség is jelen van, hogy többet nem megyek hozzá, nem tudok vele beszélni és segítséget kérni, de hiszem, hogy mindig is segíteni fog, ha rágondolok.
2014. aug. 31. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!