Miert van az h amit régen szerettünk aztan ma mar nem szeretjük vagy akár gyűlöljük és bármennyire is igyekeznénk szeretni akkor is utaljuk?
Erről volt egy South Park rész is:D
Ez különben azért van, mert állandóan változik, érik az ember. Amit most szeretsz, pl. filmet, az a mai humorérzéked, ízlésed miatt van, ami 5 év múlva lehet, hogy teljesen más lesz. Érted, amikor ovisok poénkodnak az udvaron, az egy felnőttnek gagyinak tűnik, pedig őket pont úgy szórakoztatja mint a felnőtteket az elvont viccek:) Mert árnyalódik, változik a humorérzéked, ízlésed, ilyesmi.
emberekre gondolsz?
talan csalodas miatt is. ha valakit nagyon szerettel, es ha nem jott ossze, akkor megutalod a vegen.
vagy rajossz, hogy igazabol milyen szemelyiseg... ha kimutatja a foga feherjet, es leesik, hogy mar nem is olyan jo ember, mint amilyennek idealizaltad.
Hát mindenki változik... vele az izlése én lány vagyok régen utáltam a zenét mára már nélkülözhetetlen, küzdősportokat szerettem mostanra a hastáns és zumba :D
Változunk és felnövünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!