Az normális, hogy nem tudom túltenni magam azon, hogy elvesztettem a legjobb barátomat?
Persze, hogy normális. Nekem úgy is hiányzik, hogy az elmúlt két hétben kétszer is találkoztunk. :D
Keresd meg!
Első... nem feltétlenül idióta a kérdező, nem tudod, hogy miért szakadt meg a kapcsolatuk.
Én is elveszítettem a volt legjobb barátnőmet (az okokat nyilvánosan inkább nem írnám le, még név nélkül sem, mert eléggé felismerhető a sztori), úgy, hogy most is mindennap találkozunk suli miatt. És igen, nekem is nehéz, néha hiányoznak a régi közös pillanatok, emlékek, a következő percben pedig tesz vagy mond valami olyat, ami miatt szívből örülök, hogy már nem vagyunk olyan jóban. Bár néha úgy érzem, hogy direkt azért csinál / mond bizonyos dolgokat, hogy engem bosszantson, sőt, tisztában vagyok vele, hogy egy-egy témát csak azért feszeget baráti társaságban...
Kérdező, hány éves vagy, milyen nemű? Miért akarod "elfelejteni" a legjobb barátodat? Ha szeretnéd (és nincs olyan ok, ami ezt teljesen kizárná), egy év után is felkeresheted. Egy másik nagyon jó barátnőm engem másfél év után kezdett keresni, és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint azelőtt, pedig nem beszélünk mindennap. Írhatsz privit, ha szeretnél, hátha tudok valamit segíteni, mert valahogy át tudom érezni a legjobb barát elvesztése témát... :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!