Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
A bátyám pár napja elment egy "üzleti útra" és rám bízta,hogy locsoljam a lakásában a virágokat addig.Tegnap mikor meglocsoltam őket gondoltam kiviszem a szemetet és a szemeteszacskót kivettem a szemeteskosárból,de a kosár alján,a zacskó alatt volt egy fagyis doboz.Gondoltam csak simán a kosárba dobta,mivel elég hanyag,de amikor kivettem éreztem,hogy nem üres a doboz.Mikor kinyitottam meglepően láttam,hogy pénz van benne,körülbelül két millió forint.Nagyon megijedtem és visszaraktam a dobozt és a szemetes zacskót úgy ahogy volt.Nem tudom,hogy rámerjek-e kérdezni a dologra.Miért rejtene az ember a szemetesbe egy doboz pénzt?Azért erre vannak biztonságosabb módszerek is,például a bankok.2014. aug. 27. 09:32
1/6 anonim válasza:
azonnal add át nekem a doboz tartalmát:) hivd fel beszéld meg vele
2/6 anonim válasza:
Ha bankba tartod a pénzed annak vannak költségei,főleg,ha néha ki is veszegetsz belőle.Az én egyik ismerősöm a bojler tetején tartja zokniba :))Teljesen jó helyen van ott a pénz,egy betörő ott nem valószínű,hogy keresi.
3/6 anonim válasza:
Elsőként ijeszd meg, hogy kivitted a szemetet, kicsit dorgáld meg, amiért a fagyisdobozt nem rakta bele, és mondd, hogy azt is kidobtad :D
A kórházban egy infarktus után pedig kérdezz rá, hogy mi is pontosan az, sosem lehet tudni :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem is csináld amit a 3# írt :D
Nem kell piszkálni emiatt, az ő dolga.
5/6 A kérdező kommentje:
A dolog érdekessége,hogy a bátyám amióta elvégezte az iskolát munkanélküli.
2014. aug. 27. 10:44
6/6 anonim válasza:
nyár van...meleg van...nem kell begyújtani a kandallóba ilyenkor én is csak kidobom a felesleges KP-t...télen meg jól fűt a sok Deák Feris cetli :)
viccet félretéve...biztos, hogy nem hamis pénz volt? lehet csak oda tudta biztonságosan elrejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!