Az egyik pillanatban viccelődik velem, a másikban megaláz mások előtt. Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
Egy fiúismerősömről van szó. Egyszer ott poénkodik velem, aztán meg hirtelen meglát valami kivetnivalót a külsőmön, és mások előtt éget? A véleménye érdekel a legkevésbé, gondoljon amit akar, egyszerűen a viselkedését nem értem. Miért csinálja ezt? 15L2013. okt. 12. 10:45
1/3 anonim válasza:
Nem tudni, nekem egy lány ismerősöm csinálja ezt, de amúgy sem normális....
2/3 anonim válasza:
Gondolom azt hiszi, tetszik neked, és kíváncsi, meddig mehet el. Szerintem kerüld el, mert aki így viselkedik, annak te nem tetszel, csak gyerekesen hülyét akar csinálni belőled.
3/3 A kérdező kommentje:
Én a világon semmit nem akarok tőle, szóval az menni fog. :D Köszönöm. :)
2013. okt. 12. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!