Miért szeret valaki olyan oldalakat nézegetni, ahol hullákról vannak fent videók meg képek és viccelődik, gúnyolódik mások halálán?
arra biztos nem bizonyíték hogy "vki erős".
szerintem ez inkább beteges, nagyon is az.
Azért mert:
1. a szülei nem nevelték meg
2. nincs benne empátiának a szikrája sem, ezért egy érzéketlen szar ember
3. még nem érte semmilyen veszteség a családjában
4. nincs eleresztve IQ-ügyileg
5. egyszerűen egy b*rom
Egyszer feltévedtem erre az oldalra, és tapasztaltam miről beszélsz. Undorító, hogy ilyen mások halálából gúnyt űző genetikai hulladékok egyátalán létezhetnek.
"Szerintem inkább arról van szó, hogy az illető nagyon nem tud mit kezdeni a halállal, és ezért kell állandóan ezzel foglalkoznia"
ez tetszett :)
végülis a halál bárkivel megtörténhet aki nem vigyáz eléggé. valljuk be. véletlenül szembejön egy kamion alvó sofőrrel a busszal amin épp utazol, rá esik a fejedre egy rozsdás vödör az égből, motorozol és véletlenül megcsúszol 1 kavicson aztán már szét is robbant a fejed, vki felakasztja magát és még sorolhatnám :P
úgy értem az ilyen halottakkal gúnyolódó emberek bénának, gyávának nevezik a halottakat és legtöbbször joggal teszik :)
Márpedig én is úgy gondolom, hogy azért nézi ezeket a hátborzongató dolgokat, mert képtelen feldolgozni. Nem tudja hova tenni a halál fogalmát, talán nagyon fél is tőle, és a félelmét próbálja úgy kordában tartani, valahogy fékezni, hogy újra és újra ilyen képeket, videókat nézeget.
Az, hogy viccelődik, gúnyolódik, talán elleplezése lehet ennek a tudat alatti félelemnek. Önmaga előtt is próbálja tagadni, hogy mennyira felzaklatja ezeknek a dolgoknak a látványa. Ezért menősködik, gúnyolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!