Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kibeszél a barátom a hátam...

Kibeszél a barátom a hátam mögött. Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

Adott a barátom, régóta ismerjük egymást. Őt is elszoktuk hívni, ha van valami program, néha-néha eljön.

Múltkor nem jött el, közbe pedig rólam beszélt elég negatívan, egy másik haveromnak. Elzüllöttem meg mi egyéb,

ezt nem tudom mire vélni, például azt hozta fel, hogy van autónk és elég sokat vezetek, persze olyankor jó, mikor mondjuk őt elviszem valamerre, de én más anyagi helyzetével sosem szoktam foglalkozni...

Néha elszívok egy-két szál cigarettát, havonta 1-2 buliba is elmegyek, ő is jöhetne, de az bánt hogy eközben rólam beszél, hogy mi lett belőlem, pedig nem ártottam neki semmit.

Nem értem, hogy miért beszél ki folyamatosan, meg anyukámat is belevonja, hogy ő is hibás, hogy "ilyen" lettem, azt nem értem ő jobban látja a dolgokat, mint én,

Jól ismerem magamat és semmilyen irányba se változtam meg, nem egy otthonülős típus vagyok, szeretek jönni-menni, hétvégén egy buliba inni is szoktam, kis cigi.

Őrültségekbe is benne vagyok, persze a józan ész határain belül. Fiatalok nagy része szokott buliba járni, ő azt mondja ő már csomószor bulizott, az ilyen kisebb helyek nem vonzzák. Aláírom de más dologba sincs benne...

Tegnap is lemondta a programot, ma is, mert ma nincs kedve.(biztos arról beszél, hogy megint megyek vele hova inni, milyen lettem, pedig nem megyek ma sehova)

Nem értem, hogy miért állít úgy be engem, mint egy lezüllött embert, mikor 10 éve ismer már....

2013. dec. 22. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Máshogy fejlődik a személyisége mint neked. Lehet hogy már nem lesztek olyan viszonyba mint eddig. De kérdezd meg tőle hogy mi van.
2013. dec. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!