Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lehet fiú barátom?

Miért nem lehet fiú barátom?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van belőle nem mehetek el találkozni egy fiúval sem mert mind többet akar barátságnál.. Mindig akartam egy fiú legjobb barátot de nem akar összejönni.:( Mert vagy azért van jóba velem egy fiú mert akar valamit vagy nincs is jóba velem..

2014. aug. 19. 19:34
 1/9 anonim válasza:
100%
Én is örülnék egy lány barátnak de ilyen nincs nagyon :/
2014. aug. 19. 19:35
 2/9 anonim válasza:
Olyanokkal hozott össze eddig az élet, akiknek tetszettél is. :)
2014. aug. 19. 19:42
 3/9 anonim válasza:
nekem vt egy fiu baratom es nem lett jo vege....meg joba vagyunk meg minden de sztem jobb egy lany barat vele nincsenek felreertesek meg egyszeruen csak konyebb
2014. aug. 19. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Keress egy meleget, ott nem lesz félreértés.
2014. aug. 19. 19:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretnék egy meleg barátot csak sajnos nincs olyan ismerősöm:(
2014. aug. 19. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
kecskére káposztát...
2014. aug. 19. 20:07
 7/9 anonim válasza:
Keress olyanokat akiknek dok lany baratja van:) tuti
2014. aug. 20. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:

King Kong szolgálatra jelentkezik :)

Bár meleg nemvagyok, de van barátnőm szóval annak esélye, hogy többet akarnék, kb zéró :)

2014. aug. 20. 13:18
 9/9 anonim válasza:

Igazad van, a fiú barátok jobbak. Nekem a legjobb barátom fiú kb, az ovi óta, egy suliba jártunk végig, ő elment hatosztályosba, én meg jövőre megyek utána. De, mi ugyanolyan jóban vagyunk, nyáron taliztunk, meg suli időben is. :) Tudunk hülyülni, beszélgetni, és egyikünk sem akar többet, mert egyszerűen nem, tudunk egymásra ÚGY tekinteni. :)

Egy ilyen barátságot ne egyik napról a másikra akarj. Egy időben nekem is teteszett ez a fiú barátom, de aztán elmúlt, és most hülyének érzem magam, amiért oda voltam érte. :)

És, ő is tudja hogy tetszett nekem, most meg csak röhögünk rajta. :)

Szóval, egy ilyen barát nem egy hét alatt lesz jó barát, hanem hosszú idő alatt. :)

És ne idegesítsd magad azzal hogy tetszel nekik. Majd "kiszeretnek" belőled, és akkor jó kapcsolatot tudsz ápolni. :)

2014. szept. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!