Miért nem lehet fiú barátom?
King Kong szolgálatra jelentkezik :)
Bár meleg nemvagyok, de van barátnőm szóval annak esélye, hogy többet akarnék, kb zéró :)
Igazad van, a fiú barátok jobbak. Nekem a legjobb barátom fiú kb, az ovi óta, egy suliba jártunk végig, ő elment hatosztályosba, én meg jövőre megyek utána. De, mi ugyanolyan jóban vagyunk, nyáron taliztunk, meg suli időben is. :) Tudunk hülyülni, beszélgetni, és egyikünk sem akar többet, mert egyszerűen nem, tudunk egymásra ÚGY tekinteni. :)
Egy ilyen barátságot ne egyik napról a másikra akarj. Egy időben nekem is teteszett ez a fiú barátom, de aztán elmúlt, és most hülyének érzem magam, amiért oda voltam érte. :)
És, ő is tudja hogy tetszett nekem, most meg csak röhögünk rajta. :)
Szóval, egy ilyen barát nem egy hét alatt lesz jó barát, hanem hosszú idő alatt. :)
És ne idegesítsd magad azzal hogy tetszel nekik. Majd "kiszeretnek" belőled, és akkor jó kapcsolatot tudsz ápolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!