Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ő a leggjob barátom?

Ő a leggjob barátom?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok 10 leggjob barátok vagyunk aza baj vele,hogy sokban különbözünk én nagy ő kicsi én sportos ő dagi én kevésbé okos ő nagyon okos... olyat szeretnék csinálni vele,hogy izgalmasat nem csak beszélgetni chatelni jot izgalmasat és nem kockulni vele mert kicsit rosz mindig valami izgalmasat akkor vele csinálni ő visza utasitja,hogy nem akkarja mert hülyeség olyat akkarok legaláb,hogy elmegyünk valahova ha bicilkizni akkarok vele a faluba meg szajolba nem akkarja nem tull jo vele igy barátkozni:( igazábol nem is tudom mért a leggjob barátom és a többi barátom is ilyen szinte az öszes oszt társam kivéve 5 oszt tarsam nem ők is a barátaim kivéve 2 mert idegesitő ek és nagy képűek ezz a bajom a leggjob barátomal,hoyg unalmas en izgalmat akkarok nem kockulást:( szerintetek ő leggjob barátom mert nem tudom :(

2014. aug. 17. 11:44
 1/5 anonim válasza:
100%
szerintem ezt most írd le érthetően is és akkor kapsz válaszokat
2014. aug. 17. 11:55
 2/5 Csilli99 válasza:

Ez meg milyen kérdés ??

Ezt csak te döntheted el hogy KI A LEGJOBB BARÁTNŐD !!

Amúgy meg nem az a lényeg,hogy te sportos ő kövér meg stb..nem az a lényeg hogy különböztök egymástól,attól még hogy különböztök ugyanúgy lehettek barátnők !!

Kérd meg rá hogy menjetek el pl. fagyizni vagy sétálni...ha nem akar semmiképpen sehova elmenni veled,akkor ne is álltasd magad,ő nem az igazi barátod ha nem is akarja élőbe tartani veled a kapcsolatot !!

2014. aug. 17. 11:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Fiuk vagyunk:D
2014. aug. 17. 12:17
 4/5 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni! Az nem baj ha különböztök. A legjobb barátnőmtől én is nagyon különbözök.
2014. aug. 17. 18:59
 5/5 anonim válasza:
Olyan mintha direkt írtad volna ilyen sok helyesírási hibával. :D Egyébként akkor mondd meg a barátodnak, hogy ne kockuljatok folyton és ennyi.
2014. aug. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!