Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom, hogy most ő a...

Nem tudom, hogy most ő a leggjob barátom?

Figyelt kérdés

Van egy baràtom aszt nem mondom a nevèt leggjob baràtom

Szoval az van, hogy amikor valamit meg igèr nem teszi meg meg mongya mindig, hogy barátom: én meg verem esküszöm hogy megverem holnap. Holnap à nem most fàj a fejem majd holnap de nem a akkor sem csinàlja meg ő a szavak embere meg hát mindig valami balesete van. Mindig elàrul àrlukodik meg, hogyha valamit csinàlnánk ketten pld:. Futnànk vagy iesmi. Nem akkar meghàt nem azza sovàny ember segitenék neki, hogy fogyon de nem mert ő nem akkar. Meg mindig ha másal van kemènykedik meg nekem pofázik. Kicsit kocka gyerek mert hàt anyit tud a gèpröl jo lehet, hogy ezmèg nem kockaság. Èn vagyok 12 ő 11. Ès nem tudom hogy ő a leggjob baràtom (köszi az értelmes vàlaszokat)

2014. júl. 4. 13:34
 1/2 anonim válasza:

Hát szerintem ő nem a legjobb barátod.. Én nem tudhatom,de így akár egy utálatos ismerősöd is lehetne a leírás alapján,aki piszkál téged :/ Én nem barátkoznék vele

14/L

2014. júl. 4. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi mert èn is ezt gondolom hogy igy utàlatos mert az is azt mongya nèhàny oszt tàrsam:)
2014. júl. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!