Van a magas vékony jófej vicces okos király gyakorikérdésen kérdező pasik.
Meg az alacsony zömök de még mindig jófej vicces társalgásból ötös, intelligens király izmos mégsemannyira izmos de izmos nagy péniszű ismételten csak gyakorikérdésen kérdező szuperszexi pasi
magas, kék szemű, viszonylag vékony, piás, cigis (esetleg más cigis is), szabad szellemű fiú !
L 15
Bárki bármit mond, elsőnek ami megfog, az a külső. Én speciel a kisugárzásra figyelek fel. Ha egy fiú sokat mosolyog, határozott és jókedvű, az nekem nagyon imponál. Szemszín/hajszín/magasság általában nem érdekel, de tény, hogy plusz pont, ha valakinek mondjuk különlegesen szép a szeme. A lényeg, hogy legyen ápolt és ízléses, csak ne vigye túlzásba. :)
Legyünk egy hullámhosszon, értsen meg és fogadja el az őrültségeimet, szeressen, ne használjon ki, ne tiporjon a lelkembe. Ne csak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is legyen, ja és legyen nyitott, ne legyen elutasító/gonoszkodó/ellenséges/rosszindulatú.
Azt hiszem, ennyi. :D Szóval összegezve: nekem a kisugárzás és a gondolkodásmód a meghatározó. :P
Külső: Szeretem a magas és vékony fiúkat. A haja legyen hosszabb/hosszú, és öltözködjön megfelelően. Felőlem turizhat is, én is szoktam, nem ilyenre célzok ezzel, csak ne mackónadrágban jöjjön el pl. egy randira./ennél rosszabb példát nem is mondhattam volna/. Még az is plusz pont, ha színes haja van /pl. kék, vörös/, piercing, tatto, és szakadt esetleg punk cuccokban jár.
A zene...felőlem hallgathat akármit, csak ne nyálpopra verje magát, főleg mikor én sex pistols-t üvöltetek. Az is jó pont, ha pl. gitározik, vív, vagy sportol valamit ami nem foci.
Legyen intelligens, okos, és tudjon illedelmesen viselkedni ha kel, illetve legyen poénos. Tudom, közhely már, de tényleg azt szeretném, hogy ne csak a párom legyen, hanem a legjobb barátom is. Röviden ennyi.
én sokkal több vagyok, mint 15, de szépen emlékszem még, mi vonzott akkoriban :)
SZÉP, finom vonású arc, elfogadható testalkat, nem kimondottan izmos vagy sportos, de nem is puhány vagy kövér. a külső rettentő sokat számított. persze ebben a kisugárzás is benne volt,a szemek :) imádtam a sötét tónusú arcokat és a hosszú hajat a pasiknál. az, h mennyire volt magas csak azért volt érdekes, h ne legyen alacsonyabb, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!