Szerintetek az olyan barát, aki eljön azért hozzánk, mert ő facebookra fel akar tőlteni képeket?
(mert nekik nincs gépük és telóról nem tud)és alig foglalkozik velem,oda engedem a gép elé és velem meg enm foglalkozik csak nézegeti a faceját meg töltöget fel képeket stb.
(És ez már nem is egyszer fordult elő!!)
Nos szerintetek,ti mit gondoltok róla ??
:)
Hát, alapvetően azt mondanám hogy nem.
Viszont gyerekkoromban mi is sokszor csináltunk ilyet haverokkal, hogy átmentünk "játszani" egymáshoz, mert haveromnak jobb gépe volt mint nekem, utána meg nekem volt jobb, akkor ó jött, aztán én meg addig tettem vettem, vagy néztem.
Viszont az egy más világ volt, internet nélkül, a társaságban facebookozás szerintem is bunkó dolog, rokonok csinálták ezt, megjöttek, 3 gyerek, és sorba ültek be facebookozni, meg jajj még lájkolja jajj még beszél xy-al, jajj várja hogy xy feljöjjön....az marhára zavaró volt.
Köszönöm hogy válaszoltatok,egyébként én is hasonlóan gondolom hogy az ilyen egyáltalán NEM BARÁT !!
Találok nálla ezerszer jobbat...
A másik barátnőm meg mindig egy olyan fiuról áradozik neekem akit biztos hogy nem kaphat meg..és ez már idegesítő mert mindig ez a téma nálla....hát úgy látszik én ilyen fura "barátokkal" vagyok körülvéve ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!