Akar valaki ismerkedni mint barát?
Figyelt kérdés
Az összes haverom kocka, es az egész nyarat azzal töltik, hogy a gép elott ülnek.. Múltkor is mikor meg beszeltunk hogy találkozót, h elmegyünk iszunk valamit, utana sorjaba mondták le, hogy nem jo mert most van es uj szero es ki kell próbálni, nem jo mert most réd van. Meg minden hülyeség. En nem szoktam gépen ilyen hülyeségeket csinálni, mert nem vagyok kocka. Lényeg a lényeg, jo lenne ha tudnék valakit találni akivel el lehet hulyeskedni, csajozni járni meg ilyenek, mert az egész nyaram ugy fog el telni, hogy unokatestvereimmel lógok. 17 eves vagyok. Irhattok privatba.2014. júl. 26. 20:49
1/1 barnus54 válasza:
Budapesti vagy? Hányadik ker.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!