Valószinüleg nem akarja hogy egy társaságba kerüljünk?
Hétvégén barátnőm kihivott hozzájuk falura, mert voltak falunapok. Ott volt a barátja is, testvére is, és annak a társasága. Fura módon, elég hamar sikerült beilleszkednem ebbe a társaságba, ami kissé (észrevételem szerint) zavarta barátnőmet. A társaságból volt egy fiú, aki nekem eléggé bejött, próbáltam vele beszélgetni, majd a haverjától ott kipuhatolóztam hogy szingli (persze előtte barátnőm kérdeztem meg, de ő tette azt hogy nem tudja-pedig biztos tudta). A fiú haverja tuti beszélhetett a kiszemelt sráccal, mert este elég sokat beszélgettünk, ő jött oda hozzám, és végül egy sátorban is aludtunk (hosszú sztory miért).
Lényeg hogy bnőm olyan hogy folyton sértődik ha ő nem tud valamiről, ezért elujságoltam neki hogy bejön a srác, és pofára estem : elkezdi hogy, idézem "úgyse fog veled szóba állni". Voltak eddig is bántó mondatai, de ez kb nálam most kiverte a biztositékot.
Féltékenység? DE könyörgöm, neki ott van a már több mint két és fél éves kapcsolata... irigy kutya arra hogy nekem egyszer talán összejönne valami? Mert kb fél éve kudarcát harcát élem, amelyből ő sosem támogatott kijönni, sőt...
Vagy csak nem akar engem is abba a társaságba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!