Miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és van egy fiú,akivel régebben sokat beszélgettem,jó barátok voltunk,de eléggé eltávolodtunk egymástól.Egy utcában lakunk,és sokszor látom az ablakból,hogy amikor a házunk előtt megy el,nézi a szobám ablakát.Persze ő nem lát engem.De miért néz erre?Ha az utcán találkozunk ketten,akkor hozzám szól,de ha mellettem,vagy őmellette van valaki,még a fejét is elfordítja,mintha nem is ismerne.Miért viselkedik így?Most akkor érdeklem,vagy nem?Már nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá!2014. aug. 10. 13:35
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem érdekled.Csak mi fiúk adjuk a kemény legényt hogy már csak úgyis leszarjuk a lányt ezt mutatjuk felé de belül mégis szeretjük én is ilyen voltam.BESZÉLJ AZZAL A FIÚVAL!! :)
2/3 anonim válasza:
Érdekled :)
beszélgessetek facen vagy ha van pl kutyád, hivd el egy sétára esetleg kérd meg, hogy segítsen félretolni egy szekrényt a szobádban, mert nincs senki akinek szólhatnál..
apróságpk, de máris ottmarad egy üdítőre, megbeszélhetitek ki mit tervez hétvégén stb...
ezzel nem vagy nyomulós
3/3 anonim válasza:
szerintem bunkó a fiú. Ne foglalkozz vele. Te is nézz át rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!