Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőmmel kicsit "döcögős"...

A barátnőmmel kicsit "döcögős" a helyzetünk többi lent . Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mit csináljak akkor ha a barátnőmmel nem olyan jo a kapcsolatom ?

mostis berágot rám lehet jogosan de azért nekem is ogazam van...nemtudom mit csináljak mert szeretem és nem akarok vele rosszba lenni de idegesit h sokszor összekapunk .igazábol nem az szokott nálunk lenni h mit tudom én egy hétig rosszba vagyunk hanem inkább az szokott lenni hogy nem értünk egyett pl. valamibe vagy egyszeruen csak felbosszant es összekapunk de azon a napom mar ki is bekulunk ..jobb kapcsolatot akarok...hogy lehetnek jobb baratno??

#barátnő #veszekedés #kibékülès
2014. aug. 4. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

A konfliktus minden kapcsolatnak a része. Tudni kell kezelni. Egy barátság két ember közötti állandó kapcsolatot, segítségnyújtást és szeretetet jelent. Mint egy párkapcsolat. És minden kapcsolatban, barátságban akadnak fenn kérdések/problémák, a két félnek pedig nem mindig egyezik a véleménye, de miért is kéne egyeznie? Egyéniségek vagytok mindketten és nem kell mindenben egyetértenetek. Más nevelést kaptatok, másabb az értékrendetek és elképzelhetően a világot is másképp látjátok.

Nyugodtan beszéljétek meg a dolgokat, nem komolyak ezek. :D Csak mondd el az álláspontodat, kérd ki a véleményét és aztán összegeznetek kell az egészet, hogy tanulhassatok belőle. Figyeljetek oda mindketten, hogyan fogalmaztok, hogy véletlenül se bántátok meg egymást. A konfliktusok nagy része félreértéseken alapszik. A legtöbb, amit tehetsz, hogy elmagyarázod a helyzetet és belátod a hibáidat (ő is) és ha rosszat tettetek, vállaljátok a következményeket, kérjetek bocsánatot.

Amúgy meg te is írtad, hogy ez nem vérre menő vita, ettől még jó barát vagy, csak nem feltétlen gondolod ugyanazt, mint ő. :)

2014. aug. 8. 16:33
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)
2014. aug. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!