Szerintetek szép vagyok? 15/L
Bocsi a kérdésért..Tudom,hogy unjátok már a "szerintetek szép vagyok" kérdést,de kíváncsi vagyok,hogy ti mit mondtok.
:D
Köszönöm,hogy válaszoltatok őszintén. :)
Kaptam negatívot meg pozitívot,és ez nekem pont így tökéletes.
Egyébként igaza volt az egyik válaszolónak,hogy a belső értékek a legfontosabbak.
Kedves 14. válaszolónak !!
"kabátka?"....Nem most készült kép csak hogy elmondjam..és inkább szerintem mosd meg te a hajad,ha úgy kívánod ;)
És igen vannak szeplőim..mert gond kedves 14. válaszoló ??
Vagy szeretnéd ha mostani képet raknák fel..akk irj privibe..ennyi
1.komizó:köszi :)
2.komizó:---
3.komizó:---
4.komizó:Igazad van..mindenki csak nem lehet topmodell és és én nem is akarok az lenni..:)
5.komizó:köszönöm :)
6.komizó:köszi..az biztos,hogy a belső is FONTOS !! :)
7.komizó:köszi :)
8.komizó:köszönöm :)
9.komizó:köszi,jól esik,DE NEM vagyok tökéletes !! :)
10.komizó:Igazad van !! ;)
11.komizó:köszi :)
12.komizó:köszi,igen,tegnap már kérdeztem.. :)
13.komizó:hát..mindenkinek más és más az ízlése és valakinek a plázacicák tetszenek,de köszi a válaszodat :)
14.komizó:XD"..ez a kép még télen készült és azért vagyok kabátba kedves komizó !! Minek mossan meg a hajam..mosd meg te -.-"
15.komizó:köszönöm :)
16.komizó:szintén köszönöm :)
17.komizó:megértem..ízlések és pofonok ;)
18.komizó:ez van,most ettől nem fakadok sírva..szintén ízlések és pofonok ;)
19.komizó:köszi,hát ez ilyen kép lett..:)
20.komizó:köszönöm :)
21."vörhenyes"--ezt egy bóknak veszem és ennyi ;) mint már mondtam h vörös-barna a hajam !!
22.köszi :)
23.köszi,és nem vagyok olyan hogy elbízom magam ;)
Én 16F vagyok, nem mintha így többet érne a véleményem, csak hát mégis csak Te az én ideális korosztályom vagy. :)
Őszinte leszek: így, csak a kép alapján olyan "láttam már ilyet", ez a se nem olyan nagyon szép, se nem különösebben csúnya. Viszont sokkal fontosabb a belsőd, amit hát nem nagyon ismerek, de így a kommentjeid alapján tök aranyosnak tűnsz, már ez alatt a 2 perc alatt is "szépültél" egy csomót. Ha ismernélek, és kiderülne, hogy nagyonis illesz hozzám, simán lehet, hogy tetszenél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!