Nagyon szeretnék már szerelmes lenni,mert még életemben egyszer sem voltam,de egyáltalán nics önbizalmam és apáék is mindig azt mondják,hogy kövér vagyok.Minden barátnőmnek volt már szinte valakije csak nekem nem.mit tehetnék?
Légyszíves ne írjatok olyanokat,hogy 14 évesen minek akarok pasizni,mert nekem nem pont egy pasira van szükségem,hanem arra,hogy valakinek pont jó legyek,mert eddig mindenki meg akart változtatni.
Ha kövér vagy és nem elégedsz meg olyan társsal aki elfogadja ezt benned, akkor fogyj le. Már csak azért is javaslom ezt, mert nagyon sokan igénytelennek tartják ezt. De gondolom ez kizárva, mert olyat akarsz aki teljes mértékben elfogad. Szerezz önbizalmat. Ismerkedj. Akár az interneten is, közösségi oldalakon, ott sokkal könnyebb. Azért meg ne akarj valakit magad mellé, mert mindenkinek volt már körülötted... :D Ne próbálj olyan lenni mint mások, légy önmagad.
2014. júl. 28. 18:42
2/7 anonim válasza:
Önmagadnak megfelelsz.Ez a legfontosabb kérdés.
2014. júl. 28. 18:46
3/7 anonim válasza:
Csak annyit tanácsolok, légy önmagad.. barátságos :) lesz majd olyan valaki aki úgy szeret ahogy vagy :) Tudom ezt most nehezen hiszed el.. De így lesz... :)
2014. júl. 28. 18:47
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom en annyira nem erzem kvernek magam. Tudom hogy van rajtam felesleg, de a 172cm/72kg meg nem olyan sok hogy szinte elgurulok es apaek meg igy allitjak be. Amugy mostanaban sokat mozgok,tancolok, remelem meg lesz az eredmenye.
2014. júl. 28. 18:52
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem a súlyoddal van baj, hanem a felfogásoddal. Vagy elfogadod magad, vagy teszel ellene. De bármelyik mellett döntesz, a lényeg, hogy legyen önbizalmad. Attól, hogy esetleg nem vagy vékony, még lehetsz csinos és lehet megnyerő stílusod (itt most a belsőre is gondolok). 14 éves vagy, építgesd a személyiséged, legyen egyéniséged, érezd jól magad, és ne görcsölj a külsődön, hanem állítsd a javadra. A többiekkel meg pláne ne foglalkozz, nem kell mások után menni. Hajrá :) 17/L
2014. júl. 28. 20:24
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2014. júl. 28. 20:49
7/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondjaim voltak. Én például nagyon kopaszodom, de senki se szól érte. Mostanság senki nem szól hozzám, csak néha-néha egy-egy információt kérdeznek vagy én tőlük, például a társaságba, ahova járok. A munkahelyemen. Régen, úgy 10 éve teljesen ki voltam közösítve. Abszolút nem tudom, hogy miért. Nagyon okos gyerek voltam pedig. Sok mindenre rájöttem. 19 éves vagyok, én például csakúgy, mint te rájöttem arra, hogy nem az emberek véleménye a fontos, hanem hogy te magadról mit gondolsz. Ezt nagyon nehéz lerendezni magadban, tudom. Nekem félig sikerült. Beszélgethetnénk, ha gondolod. Engem egyáltalán nem zavar, hogy milyen vagy, ha kedves és megértő vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!