NAGYON izgulok, mit csináljak?
Ma este megyek el a legjobb barátnőmmel és annak a barátjával. Ez a hármas találkozó azt a célt szolgálja, hogy megismerjem a barátját(ehhez eddig nem volt szerencsém).
A probléma, hogy idegenek előtt NEM tudok megszólalni, akármennyire is szeretnék. Már egyszer találkoztunk hármasban 5 percre, és egyszerűen nem tudtam mit mondani a srácnak.
Ma viszont több órát elszünk összezárva, beszélgetni, és egyszerűen már most görcsbe van a gyomrom. A barátnőmmel jól eltudok négyszemközt beszélgetni(kibeszélünk mindent ami történt velünk), de a srác....nem tudom, mit tegyek.
Hogyan oldódhatnék fel?
Inni megyünk, koktélozni, tehát nem lesz gond ilyen téren, de engem nem old fel az alkohol sem.
Már próbáltam máskor(ugyanígy az emberek miatt),és semmi hatása. :( Pedig nem keveset ittam.
Szerintem semmi esetre se görcsölj rá ennyire a dologra. Indulj ki abból, hogy a srác a barátnőd pasija, vagyis biztos, hogy valamiben hasonlít rá. Ha ez mégsem így lenne, akkor is valószínűtlen, hogy bunkó lenne veled. Próbáld magadat adni, és lazulj el - ehhez az alkohol tényleg segítségre lehet.
Egyébként pedig nem valószínű, hogy te leszek a középpontban, inkább egymással lesznek elfoglalva (a szavaidból úgy vettem ki, hogy még nem rég óta vannak együtt). Legyél kedves, mosolyogj sokat, ha pedig nincs saját témád, akkor próbálj bekapcsolódni az övékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!