IZGULOK! Holnap új iskola új esély új barátok itt az esély nem hátrálok?
sziasztok ! 12 éves lány vagyok és holnap új iskolába mennék ami itt Tatán van. én Tatabányán élek az iskola egy magán iskola , hiperaktív figyelemzavaros gyerekeknek. énis az vagyok :) és az előző iskolámban kinem állhattak ! mindenki utált.. de holnap új esélyem van !! de ezt nem l,ehet vissza játszani..és én úgy izgulok.. anya volt már bent beszélni az igazgatóval. kérdeztem hogy hogy nénznek ki a gyerekek azt mondta hogy nincs rajtuk semmi különöos..stb hogy ott nem csúfolják,verik egymást.. azt kitíltják az iskolából.
és lenne pár kérdésem most
1 ilyen ruhát vennék fel nem túl r#bancos : egy rózsás fekete fehér leggings egy kék hosszú szegecses póló rózsaszín rózsás füllbevaló és cipőnek pedig egy fekete deszkás cioőt amin van egykis narancssárga,kék is .. a hajam meg még nem tudom rövid hajam van a fufrum az hosszú.. és vagy alul ilyen kis vékonyka gumival fognám össze két oldalt vagy fent egy kicsit össze gumizok.
2 : ha így mutatkozok malyd be az úgy jó lessz ?: Sziasztok ! a nevem ------- de hívjatok csak Lysandrának ! .... vgay hogy :! mit ?! mikor segítsetek lécives ! nem tudok mit tenni de nagyon izgulok !!
Nem csoda,hogy uj iskolaba mesz....
Mondtam mar,hogy beteg vagy..........
Te vagy az a lany,aki szerelmes egy manga figuraba,es o akar lenni Lysandra,es alombilagba akar elni stb......
Nem baj,jo lesz neked ez az uj suli.
Tokeletes ruha,es koszones. Pont oda illesz! Azert szurkolok!
Ez messze nem bizonyított kérdező, sőt.... Nagyon érdekelne, hogy ezt honan szedted.
Másrészt én nem feltétlenül mennék legginsbe, de te tudod, te érezd magad jól a bőrödben. Probálj meg a szimpatikus emberekkel beszélgetni. Megkérheted őket, hogy mutasák meg a sulit stb. Bemutatkozni meg úgy mutatkoz be ahogy neked tetszik.
Micsoda?Életrend?XDD Az mi?
Na meg,neked több az intelligenciád..huhu:D
Ezt a betegséget az atyaúristennél is diagnosztizálják már,de szerintem ezt csak a szimpla butaság,primitívségre,naivságra találták ki,hogy eltakarják vele.
A többi pszichológiai betegséget aláírom.De ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!