IZGULOK! Holnap új iskola új esély új barátok itt az esély nem hátrálok?
sziasztok ! 12 éves lány vagyok és holnap új iskolába mennék ami itt Tatán van. én Tatabányán élek az iskola egy magán iskola , hiperaktív figyelemzavaros gyerekeknek. énis az vagyok :) és az előző iskolámban kinem állhattak ! mindenki utált.. de holnap új esélyem van !! de ezt nem l,ehet vissza játszani..és én úgy izgulok.. anya volt már bent beszélni az igazgatóval. kérdeztem hogy hogy nénznek ki a gyerekek azt mondta hogy nincs rajtuk semmi különöos..stb hogy ott nem csúfolják,verik egymást.. azt kitíltják az iskolából.
és lenne pár kérdésem most
1 ilyen ruhát vennék fel nem túl r#bancos : egy rózsás fekete fehér leggings egy kék hosszú szegecses póló rózsaszín rózsás füllbevaló és cipőnek pedig egy fekete deszkás cioőt amin van egykis narancssárga,kék is .. a hajam meg még nem tudom rövid hajam van a fufrum az hosszú.. és vagy alul ilyen kis vékonyka gumival fognám össze két oldalt vagy fent egy kicsit össze gumizok.
2 : ha így mutatkozok malyd be az úgy jó lessz ?: Sziasztok ! a nevem ------- de hívjatok csak Lysandrának ! .... vgay hogy :! mit ?! mikor segítsetek lécives ! nem tudok mit tenni de nagyon izgulok !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!