Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » FIÚK! Ti összejönnétek egy...

Rékus_2000 kérdése:

FIÚK! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nagyon szép, jól öltözik. De a neve nagyon rossz. Pl. : Aranka, Mari, Irén? Nektek ez számít? Szerintetek melyik a legcsúnyább női név?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 15:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"Megkérdeztem pá haveromat. Azt mondják, ők se járnának egy Ilonával! :D"

Bizonyára érett férfiemberek vagytok, és még véletlenül sem porbafingó kis tizenéves taknyok, akiknek fogalmuk sincs a párkapcsolatokról. :-D

2014. júl. 30. 23:03
 22/30 A kérdező kommentje:
igen:) a Reka szep nev:)
2014. júl. 30. 23:03
 23/30 A kérdező kommentje:
sztem is eretlenek!!!
2014. júl. 30. 23:06
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Hát lehet, attól még mi így gondoljuk. :DD
2014. júl. 31. 00:38
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szabadna tudni a te és a haverjaid neveit, csak hogy tudjuk, milyen "menő" nevekhez nem illenek bizonyos női nevek? :)
2014. júl. 31. 09:00
 26/30 anonim válasza:
55%
Szerintem se számít a legcikibb: Oràlia, Manuela, dzsenifer, Dallas, stb.
2014. júl. 31. 22:08
 27/30 anonim válasza:
100%
A legrosszabb női név a Béla. Minden másnak szebb a hangzása.
2014. dec. 26. 11:14
 28/30 anonim ***** válasza:

Az egyik menősrác a volt osztályomból nemrég vett el egy Irént (amúgy a csaj is ilyen cicababa)... szóval ha nekik nem volt ciki...

Meg inkább ez, mint a Vanessza meg Dzsesszika...

2016. máj. 5. 17:16
 29/30 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és Jánossal járok. Előtte el sem tudtam volna képzelni 70 évesnél fiatalabbat ezzel a névvel, de mostmár nagyon megszerettem. Igazából kezdettől fogva annyira illett rá, hogy nem zavart a dolog. Janinak becézem és még pár névtől független módon. :)

Előtte jártam Istvánnal is, de azt nem bírtam megszokni. Inkább nem mondtam a nevét soha, kerültem ahogy lehetett. Nagyon nem tetszik ez a név. Egyedül az Isti becézés ami még elmenne, de azt nem szerette...

Egyébként most egyre divatosabbak a régi nevek pl. Franciska, Erzsébet, Katalin, Ilona.

A Franciska (Francis?) és az Erzsébet (Erzsi, Bözsi?) különösen borzasztó szerintem, de nem akarok senkit megbántani. Azért az is érdekes, hogy az Ilona nagyobb utálatot vált ki (jó az Ica gáz, de Ilus, Ilonka szerintem aranyosak).

Mondjuk van egy pár, ami mégse éledt újra poraiból pl. Teréz, Margit, Zsuzsanna.

2016. máj. 6. 11:47
 30/30 anonim ***** válasza:

Késői poszt de én Zsuzsi vagyok a barátom pedig Gyuri. Na és? :)

Nem az számított hogy hogyan hívják hanem hogy Őt szeretem.

2016. máj. 7. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!