FIÚK! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nagyon szép, jól öltözik. De a neve nagyon rossz. Pl. : Aranka, Mari, Irén? Nektek ez számít? Szerintetek melyik a legcsúnyább női név?
"Megkérdeztem pá haveromat. Azt mondják, ők se járnának egy Ilonával! :D"
Bizonyára érett férfiemberek vagytok, és még véletlenül sem porbafingó kis tizenéves taknyok, akiknek fogalmuk sincs a párkapcsolatokról. :-D
Az egyik menősrác a volt osztályomból nemrég vett el egy Irént (amúgy a csaj is ilyen cicababa)... szóval ha nekik nem volt ciki...
Meg inkább ez, mint a Vanessza meg Dzsesszika...
Én nő vagyok és Jánossal járok. Előtte el sem tudtam volna képzelni 70 évesnél fiatalabbat ezzel a névvel, de mostmár nagyon megszerettem. Igazából kezdettől fogva annyira illett rá, hogy nem zavart a dolog. Janinak becézem és még pár névtől független módon. :)
Előtte jártam Istvánnal is, de azt nem bírtam megszokni. Inkább nem mondtam a nevét soha, kerültem ahogy lehetett. Nagyon nem tetszik ez a név. Egyedül az Isti becézés ami még elmenne, de azt nem szerette...
Egyébként most egyre divatosabbak a régi nevek pl. Franciska, Erzsébet, Katalin, Ilona.
A Franciska (Francis?) és az Erzsébet (Erzsi, Bözsi?) különösen borzasztó szerintem, de nem akarok senkit megbántani. Azért az is érdekes, hogy az Ilona nagyobb utálatot vált ki (jó az Ica gáz, de Ilus, Ilonka szerintem aranyosak).
Mondjuk van egy pár, ami mégse éledt újra poraiból pl. Teréz, Margit, Zsuzsanna.
Késői poszt de én Zsuzsi vagyok a barátom pedig Gyuri. Na és? :)
Nem az számított hogy hogyan hívják hanem hogy Őt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!