FIÚK! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nagyon szép, jól öltözik. De a neve nagyon rossz. Pl. : Aranka, Mari, Irén? Nektek ez számít? Szerintetek melyik a legcsúnyább női név?
nekem se számít a név, úgy szólítanám, ahogy szeretné, biztos a barátnői is valahogy szólítják, ahogy megszokták. Nekem pl. volt egy csaj ismim, akinek modernebb neve volt, de egy régies női név volt a beceneve és azt szerette, ha úgy szólítjuk.
Meg szerintem sokkal jobb nevek, újra kezd visszajönni divatba pl. Janka, László, stb. Az ilyen Zselyke, Benett, Zoé, Noel nevek szerintem cikibbek már, minden harmadik gyereket úgy hívnak, mint pl. minden harmadik haverom Martin, de időseb, meg fiatalabb Martint nem ismerek...pár évig menő minden név, aztán lesz újabb divat. Szerencsére én rendes magyar nevet kaptam nem ilyen divatnevet.
Ostoba sztereotípiák!
Mi lehet a baj egy keresztnévvel?
Itt van pl egy Irén:
Biztos minden pasi kirugdosná az ágyából, ilyen névvel... fúj, kinek lehet gusztusa ilyenhez! :)
Az Irénnel semmi baj. Viszont mondok olyat, amivel van!
Pl kizáró ok lehet egy Ruszó, vagy egy Kolompár! :)
Nekem semmi bajom a becsületes magyar nevekkel, ráadásul ezeket a neveket is lehet becézni, Arankából például lehet Ari. Ilyen nevet nem ciki viselni.
Amik cikik azok az idétlen, tucat külföldi hangzású nevek. Ha ilyet hallok mindig meállapítom, hogy az illető szülei, biztos nagy barmok lehetnek.
Megkérdeztem pá haveromat. Azt mondják, ők se járnának egy Ilonával! :D Az egyik azt mondta "olyan érzés lenne, mintha a nagyanyámmal járnék". A másik haverom Piroskával se járna. Arankával talán. Ilonával soha! Ica, fuj. :(
De ne aggódj, téged úgyis Rékának hívnak, a Rékával semmi gond! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!