Addig vagyok jo amig segitek?
Figyelt kérdés
Egy baratomnak mostanaban sokszor volt szuksege segitsegre. De egy ido utan szoltam neki hogy mast kerjen meg mert anyagilag nem tudok mar segiteni. Azota alig keres, es el van tunve. Titkolozik is.2014. júl. 24. 12:20
2/8 anonim válasza:
Nem nevezném barátnak..Amúgy én anyagilag egyik barátnőmnek sem segítek,ugyanígy ők sem.Mindenki tanulja meg beosztani a pénzét.Én nem keresnem,de ha majd mégegyszer ő megkeres,ha anyagi gondjai lesznek,elküldeném a... -ba:)
3/8 anonim válasza:
Én egy ideig adtam, adtam, egszer mondtam, hogy nem, egyből elhordott minden xar szemétnek, hogy milyen barát az ilyen (érdekes az addigi segítségeim hirtelen elfelejtette). Na, mondtam neki, húzzon a pics.ába! :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem nincs szükséged olyan barátra, aki folyton csak kér, de adni nem akar. Az ilyen embereket el kell felejteni, mert nem igazi barátok. Ha fordított helyzetben ő is segítene, akkor az más.
5/8 A kérdező kommentje:
Olyan emberrol van szo es olyan segitsegrol amit a parjatol es a csaladtagjaitol is megkaphatna. De ok sem foglalkoznak vele.
2014. júl. 24. 12:46
6/8 anonim válasza:
Hát ő nem a barátod csak lehúzott.
7/8 anonim válasza:
Erről egy mondás jut eszembe:
Segíts a bajbajutottakon és emlékezni fognak rád...
amikor megint bajba jutnak!
8/8 anonim válasza:
Szerintem tedd felejtősre az illetőt! Hidd el, az egy dolog hogy alig keres, de én meg úgy jártam, több éves barátság után, hogy meglépett a pénzemmel, azóta pedig igyekszik levegőnek nézni ha meglát. Többszöri kérlelés után sem hajlandó visszaadni azt amit KÖLCSÖN kapott, ezért legyen lelke rajta. Egy életre megtanultam a leckét! Segítek szívesen ha kérik a környezetemben élők, de anyagilag többet senkinek nem leszek támasza! 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!