Egy új barátom azt mondta nekem túl udvarias vagyok. Mert nem ültem le addig, amíg nem kínált hellyel. Meg ilyen egyéb dolgok miatt. Csak jó benyomást akarok kelteni, a barátja akarok lenni. Gáz?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 18:07
1/6 anonim válasza:
Nem gáz. Inkább udvarias legyél, mint udvariatlan.
2/6 anonim válasza:
Gáz? Nem gáz!
Gáz? Gáz!
Tegyél ránk is jo benyomást azzal, hogy megfogalmazod rendesen a kérdésedet. Ilyen esetben ezzel a szoval nem lehet jellemezni a hozzáállásodat.
3/6 anonim válasza:
Barátok között lazábban illik viselkedni, persze jó, ha udvarias vagy, de ne vidd túlzásba. Egy havertól megvárni hogy hellyel kínál, olyan, mint öltönyben és nyakkendőben menni rockkoncertre. Én legutóbb akkor vártam meg a hellyel kínálást, amikor a városi múzeumba voltam hivatalos a forgatás megbeszélésére.
31F
5/6 A kérdező kommentje:
Rendes akarok lenni vele, mert szerintem jó barátok lennénk. Ha Jobban összebarátkoztunk, akkor már jobban meg lehet nyílni és nem udvariaskodni. Elsőnek ez így jó, nem? Lehet, ezzel keltek rossz benyomást?
2013. okt. 10. 19:21
6/6 anonim válasza:
Rendesnek, udvariasnak lenni meg kéretni magad két külön dolog. Nem azzal fogsz jó benyomást tenni egy potenciális barátra, ha a legmerevebb udvariassági protokollokhoz is görcsösen ragaszkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!