Miért van az, hogyha egy lánynak megemlítem ezen az oldalon, hogy esetleg találkozhatnák, akkor többé nem kapok tőle választ?
Előző vagyok.
Vagy ahogy írtad, ők is hazudhatnak.
2# Értem amit írsz, de nem tartana nekik semmiből sem beülni valahova. Így mindketten megbizonyosodhatnánk arról, hogy a másik fél korrekt.
Ha találnék valami helyet kora délutánra, ahova lemehetnék ismerkedni, akkor hagynám ezt az egész oldalt.
Én is inkább lekoptatom azokat akik ismerkedni akarnak.
Volt egy srác mondtam,hogy nem akarok semmit,neten ismerkedni meg pláne nem,mert egyszer sajnos volt egy durva esetem.Azóta nem akarok bele esni ilyen csapdába.
Erre ő,jajj de beszélgetni lehet nem? mondom persze beszélhetünk,de semmi több!! Ezt ki is emeltem,beszélgettem vele kb 2 hetet erre írja,hogy találkozni akar,mondtam neki,hogy az elején közöltem,hogy nem ismerkedek,csak beszélgetünk.Erre még ő volt felháborodva,hogy húztam az agyát,meg,hogy ő azt hitte...Szóval vannak akik meg értetlenek...Pedig világosan leírtam,hogy nem akarok ismerkedni,csak max beszélgetni,erre ebbe belement..
Viszont az ha vki valóban ismerkedni szeretne veled és beszélgettek egy ideje,aztán találkozó kérésnél lekopik annak több oka lehet.
1,ő hazudott és nem az akinek mondta magát,így egy tali során lebukna
2,nincs elég önbizalma,hogy találkozzon veled
3,fél,hogy pedofil vagy
4, beszélgető partnernek jó vagy,de többet nem akar,nem jössz be neki,így talizni sem szeretne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!