Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm elfordult tőlem? (több lent)
Figyelt kérdés
Amikor még lb- voltunk, volt egy harmadik legjobb barátnőnk. Hárman mentünk focizni, és engem amikor mentünk, mindig kiközösítettek, elkezdtek ketten focizni, én meg ültem a padon, végül hazamentem. Ez megtörtént 2x. És azóta azt mondta a legjobb barátnőm hogy ő változatos lett, és hogy ő mindenkivel van,engem meg megunt. Nekem nagyon rosszul esik a viselkedése. Amikor iskola volt, akkor meg állandóan rajtam lógótt, hogy segítsek neki a leckében, meg a dolgozatokban :( . És most teljesen elfordult tőlem, nem keresett. Nekem nagyon hiányzik a régi énje, főleg, hogy régebben mindent együtt csináltunk. Van egy pár barátom, de azok inkább csak haverok, vagy barátnők. Szerintetek mit kéne tennem?2014. júl. 22. 23:08
1/4 anonim válasza:
Beletörődni a helyzetbe, és új barátokat keresni, ő nem az.
2/4 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. Most bújt csak elő az igazi énje. Ha továbbra is barátkozol vele, te fogod a rövidebbet húzni. Ki fog használni, át fog verni, ha nem szakítod meg vele a barátkozást. Sokan követik el ezt a hibát (mint pl. én is), továbbra is próbálnak közeledni a "baráthoz", aki elfordult tőlük. Egy igaz barát sosem közösít ki, hagy a sz@rban, vagy fordul el tőled.
3/4 anonim válasza:
Ilyet én is megéltem 4 (!) szeresen, és nem lesz könnyű, szinte lehetetlen, de túl kell tenned magad ezen, és mielőbb elfelejteni ezt az egészet, vagy úgy jársz mint én, aki kis híján megőrül az egésztől.
4/4 anonim válasza:
Sajnos csak érdekbarát vagy/voltál. Velem is ez volt. Míg én bármit megtettem érte ő az ujját sem mozdította meg, de amikor épp kellet valami akkor hihetetlenül jóbarát volt meg eltudta hitetni hogy ő tényleg ottvan mindig amikor kell. Vagy amíg volt valamim ami neki nem, de később megkapta akkor elvoltam felejtve. Ezek csak köcsög emberek akik szart érdemelnek nem barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!