Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék megnyílni egy...

Hogyan tudnék megnyílni egy össze szokott közösségben, és barátokat találni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a nagyon félénk, de nem is nyílok meg azonnal.

Mikor tavaly bekerültem egy ilyen "énekes-színész" csoportba ott már mindenki több éve együtt volt, és nem akartam tolakodó lenni, így inkább csak csendben a sarokba nézelődtem. Na, aztán rájöttem hogy ez nagyon nem én vagyok. Ebben az évben már kicsit bátrabb voltam szereztem haverokat, sőt egy lánnyal legjobb barátnők is lettünk.^^ De az a helyzet hogy ő elmegy, és nem igen tudom mihez kezdek majd...:(( A többiekkel nem vagyok annyira jó kapcsolatban hogy csak úgy velük lógjak. Nem akarok tényleg oda pofátlankodni senkihez, de egyedül sem akarok maradni! Mit tegyek? Mi az aranyközép út? hogy tudnék nyitni mások felé?

2014. júl. 21. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak beszélgess velük, mutass érdeklődést. :) És majd utána ők is nyitnak feléd.
2014. júl. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!