Szerintetek 14 évesen gáz inni?
Ennyi még nem gáz. Egy sörtől ha senki nem 40 kiló vasággyal (kisebb test --> nagyobb hatással van rá az alkohol) vagy viseli rosszul az ivást akkor nem lesz baj. De erősebbet tényleg nem ajánlanék, egy idióta haverod se hozzon házipálinkát meg ilyeneket, mert az üt, és ha kis 14 évesek kezébe kerül akár detox is lehet a vége. De csak nem vagytok hülyék. Beszéljétek meg ki hoz, kinek ófej a szülő és veszi meg, dobjátok össze a pénzt, és senki ne vigyen mást.
Viszonyításképp: A sör kb 4%-os alkoholtartalommal rendelkezik, a vodka 40 körül. Minél nagyobb annál nagyobbat üt. A Somersby-nak megnéztem 4,5%, nem vagyok büszke rá meg semmi, de házibuliban én azt ittam, amikor már józanodtunk, mert ott volt és szomjas voltam, de már nem akartam részegebb lenni.
Na csak ügyesen, és boldog szülinapot! :)
hát te tudod, de gáz! én már a 7éves szülcsinapomon ittam, te meg csak most kezded.....ez gáz
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!