Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megbízható barát vagy csak...

Megbízható barát vagy csak lelki szemetesládája vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, télleg barátom neki van barátja, nekem barátnőm. És az utóbbi 2 hónapban sulin kívül nem nagyon találkozunk. Suli időbe egymásra ráírtunk, elhívtuk egymást suli után sétálni,fagyizni, hol ő hívott hol én. Nem randira hívtuk egymást!

Mostanság azt veszem észre, hogy ő nem nagyon keres, nem hív el sehova. Másk városba lakik, viszont elég sokat van itt a városomban a volt osztálytársainkkal van elég sokat. Engem meg nem hív. Pedig mikor itt volt mindig kimentem mikor hívott, hogy baj van, segítettem a megoldásában. Most csütörtökön levették a lábujjamról a körmöt, azóta minden nap itt van a városban és fel se hív hogy mivan velem, hogy vagyok el se jön. Én meg elmentem hozzá mikor eltörte a lábát. Fel is hívtm ,hogy hogy van ő meg semmi. Érdemes erre a barátra gondolni ha baj van?

2014. júl. 20. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, hogy mért nem keres. lehetséges, hogy zavarta a pasiját a ti barátságotok, és ezért nem keres. de lehet, hogy csak érdekbarát :/
2014. júl. 20. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ő már nem tekint barátjának, csak alkalmi havernak. Ez van.
2014. júl. 21. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!