Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan változhatnék meg?

Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már többször is előfordult, hogy egy-egy "fiúcsapattal" kirándulás és egyéb okokból össze voltam úgymond zárva, ismerkedni szerettem volna, és eddig mindig a következő történt: a barátnőm (akivel amúgy szinte mindig együtt vagyunk) megszereti őket, a srácok is őt, én pedig az ismerkedés közben megszeretem a srácokat, de alig szólalok meg, mert félek, hogy baromságot mondok. Nos, néha mégis megszólalok, de bármi is történik, a fiúk finoman a tudtomra adják, hogy csúnya vagyok és utálnak (legutóbb nem is volt annyira "finom") és hogy csak rá kíváncsiak.Ez miért van?? Egy fiú barátom sincs, mert mindegyik utál! Kérlek, segítsetek, én nagyon meg szeretnék változni! :( Előre is köszönöm a segítséget...

2014. júl. 19. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

-Hát a fiúknak fel kell nőni hozzád, az alap, hogy akkor sem bunkózunk, ha nem tetszik az illető.

-Keress olyan srácokat, akik nem csak a külsőt nézik.

Mit mondanak azok a fiúk?

2014. júl. 19. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:
A srácok szimplán bunkóknak tűnnek. A barátnőd meg elnyom, te vagy a rút kiskacsa, akire nem kell féltékeny legyen. lehet, hogy egyedül több sikered lenne, jobban kibontakozhatnál.
2014. júl. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!