Ki lenne a levelező társam?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok szeretek olvasni,játszani a kutyámmal
tv-t nézni számítógépezni stb. nagyon magányos vagyok így nyáron a barátaim nyaralnak ha azt érzed hogy hasonlítunk írj
ha lenne facebookod annak örülnék
2014. júl. 20. 17:58
2/6 A kérdező kommentje:
valami normális?
2014. júl. 20. 20:59
3/6 Botos Gesztenye válasza:
Szia!
Nagyon szimpinek tűnsz én is 12 vagyok (augusztus 10-én leszek 13)én szivesen lennék a levelező társad és van is facebookom 😊. Magamról: balett iskolába járok , kisnövésű vagyok és hülye nevem van és most vidéken nyaralunk ja és Bp-en lakom. Sok barátom van de nincs legjobb barátnőm és tök jó lenne végre egy igazibarátra lelni.
4/6 anonim válasza:
Ha szeretned nekem irhatsz. 14 eves leszek nemsoka es van facebookom. Szeretek en is olvasni es imadom a zenet. Es van 2 kutyam de szeretnek egy nyuszit is.
5/6 anonim válasza:
Szia! 11 éves lány vagyok szívesen leveleznék;) fent vagyok facebook-on is Virág Lévai;)
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok! Facebook-on rám íhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!