Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megéri veszni hagyni a dolgot?...

Megéri veszni hagyni a dolgot? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátomról van szó.Mindketten 17 évesek vagyunk,osztálytársak. Kb éve vagyunk nagyon jóban,mindent meg tudunk beszélni,órákig tudunk beszélgetni fontosabb és kevésbé fontos dolgokról,vigasztaljuk egymást,tanácsokat adunk egymásnak..stb.

Nemrég felmerült,hogy mi van,ha ez már nem is barátság? Túl sok időt töltöttünk együtt,órákig beszélgettünk minden nap..Kb 2 hete találkoztunk,és megcsókolt. Azt mondta,hogy csak azért csinálta,hogy megtudja milyen érzés velem lenni..Végülis megbeszéltük a dolgot,nem tesszük kockára a barátságunkat,mert egyikőnk sem szeretné elvesziteni a másikat..

Viszont néhány napja már nem ugyanolyan,mint volt..már nem beszélünk olyan gyakran.Félek,hogy megunt.Amikor beszélek vele,mindig az új baráti társaságáról áradozik,és egy lányról..Nekem is van pasijelöltem,de róla nem is kérdez,se semmi..Nem értem miért hanyagol ennyire..

Szerintetek mit kellene tennem? Beszélnem kéne vele,oké..de mit mondjak neki?

Nagyon megköszönném a normális válaszokat..

2014. júl. 12. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem többet szeretett volna tőled kezdeményezett is...Ez így már nem barátság lehet a te részedről semmi nem volt ő viszont érzett valamit és túlléptétek a határokat.te is elfogadtad a csókot...Általában nem szokott működni a fiú lány barátság csak kivételes esetekben.Ha az egyik bepróbálkozik a másiknál és mégsem jön össze a dolog akkor szokott ez történni.Talán azzal hogy így viselkedik tovább szeretne lépni ha hosszú ideje stagnál vagy vissza is esett a kapcsolattartás ez erre utal.Erőltetni semmit sem szabad azzal nem segítesz.ha nem történt volna semmi minden maradt volna a régiben vagy ha tovább tud lépni anélkül hogy elzárkózzon tőled de ez láthatóan nem megy neki.Mióta ismered?
2014. júl. 12. 17:48
 2/3 A kérdező kommentje:

2 éve ismerem,de csak egy éve vagyunk jóban..addig nem is beszéltünk.

Én is többet akartam,de azt hittem ő nem..Aztán az a csók után közösen döntöttük el,hogy maradjunk csak barátok,pont ezért,hogy ne menjen tönkre az egész..Mi van ha csak megunt? Én nem akarom elvesziteni..:(

2014. júl. 12. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom:

,,A barátság egy szikra,és a szerelem pedig egy barátság ami lángra kap!" <3

Szerintem meg kéne próbálnotok.

Elvégre mind ketten egymásra vágytok legalább is ezt vettem ki abból

amit írtál .Így hát miután már megbeszéltétek hogy ne legyen több a barátságotok

nem mehetsz csak úgy oda hozzá.Talán találj ki valami programot amit mindketten

élveznétek.És vezesd fel neki a dolgot.Különben nem unt rád csak fél hogy

nem lenne ugyan olyan mint rég.És ez tudod valószínűleg fáj neki.

De én sok sikert kívánok nektek! :)

2014. júl. 13. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!