Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rendes barátokat szeretnék...

Rendes barátokat szeretnék találni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Az osztályomban csak haverjaim vannak, egy olyan sincs, akivel bármiről tudnék beszélni, és elmondhatnék mindent, megbíznék benne. A legutóbbi legjobb barátnőmnek rengeteg kifogása volt, csak egy évig voltunk igazán jóban, de mivel én nem pont olyan voltam, mint ő, és nem feleltem meg neki, lepattintott. Nem akart velem jóban lenni, mert nem tudtam éjjel-nappal a neten lógni, szerinte nem töltöttünk elég időt együtt (erről részben a szüleim is tehettek, mert nem engedtek el mindenhova), de szerintem az, hogy suli után általában kicsit még beszélgettünk, ide-oda mentünk, és együtt ütöttük el az időt, jó lett volna. Kihasznált addig, amíg újra jóban nem lett a régi barátaival. De igaza van, mivel ha ő már nem akar velem jóban lenni, nem kell erőltetni… Csak eléggé kétségbe vagyok esve, mert nagyon hiányzik már egy olyan barát, akiben megbízhatok, tudok bármiről kötetlenül és feszengés nélkül beszélni,nem attól félni, hogy kiröhög és ugyanolyan az érdeklődési köre. Viszont random facebookon nem szeretnék ráírni senkire,az nyomulós szerintem, és tényleg nem olyan barátok kellenek, akikkel felszínes a kapcsolatom, igazi barátok kellenének, akik nem néznek le,nincs bajuk azzal, ha nem vagyok tökéletes, elfogadnak és megbecsülnek, vagyis nem én is egy lennék a sok haverja között. Szóval most elég bonyulolt minden, de egyet tudok, hogy meguntam, hogy kihasználnak, és lenéznek.... De hol tudnék normális barátokat találni? Tudtok valami oldalt?

2014. júl. 9. 21:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként járok zenélni is, de ott inkább kicsik, vagy idősebbek vannak, nagyon korombeliek nem,és most járok egy angol tanfolyamra is, de oda két fiú jár még, akik tényleg nagyon jó fejek, de nem tudom hogy reagálnának, ha felvetném, hogy menjünk el mondjuk közösen mozizni vagy valahová. És azért inkább lánybarátok ra lenne szükségem elsősorban....
2014. júl. 9. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod,Nekem írhatsz.
2014. júl. 9. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is...18 éves srác vagyok,barát hiányában. :)
2014. júl. 9. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Itt is lehet amúgy barátokat találni,igaz kicsi erre az esély,de hátha.Egyébként 19 éves vagyok,ha gondolod nekem írhatsz :)
2014. júl. 9. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:

A kérdésedre engem is érdekelne a válasz, de szerintem nem lehet megválaszolni, mert az igaz barát egyszer majd jön...vagy nem. :D

Én megszabadultam azoktól a barátaimtól, akik nekem a csalódást meg a sok fejfájást okozták. Fel se tűnt nekik, annyira jelentéktelen voltam a számukra.

Én az utóbbi évek tapasztalataiból merítve kicsit úgy érzem, hogy manapság luxus elvárni egy általunk barátnak tekintett személytől, hogy megbecsüljön és ne csak egy tartaléknak nézzen. Én is meguntam azt, amit te, nem tudom, hogy nekem mit kéne változnom ahhoz, hogy végre legyen olyan rendes barátom, aki akár még a testvérének is tekint. Nekem jön az egyetem majd szeptembertől, szóval reménykedek a csodában. :)

19/L

2014. júl. 9. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:
egyébként valaki már talált igy baratokat?
2014. júl. 10. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A mostani legjobb barátomat itt ismertem meg. :) Fura, így belegondolni, hogy csak random válaszolt egy kérdésemre, utána dumálgattunk stb. :D Kiderült, hogy közelben lakik és egy suliba fogunk járni, utána egyre több közös programot terveztünk és mára már elválaszthatatlanok vagyunk. :3 Szóval a lényeg, hogy igen, itt is találhatsz barátokat és ha van kedved, nekem is írhatsz privátban. :)
2014. júl. 13. 22:48
 8/8 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám... általános iskolába volt egy legjobb barátnőm.. azaz én így éreztem, mások mondták hogy csak kihasznál és igazából csak az érdekli hogy mindent megkapjon tőlem, de erre csak akkor jöttem rá mikor középiskolába mentünk más-más helyre és már az első héten kitett egy képet az "új legjobb barátnőjével" kicsit megijedtem... de aztán sikerült tovább lépni.. viszont ő annak idején teljesen kisajátított.. azóta sincsenek igazán barátaim inkább csak haverok... ha gondolod írj rám 17/L
2014. aug. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!