Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan, hol lehet (őszinte)...

Hogyan, hol lehet (őszinte) barátokat/barátnőket találni? 26/N

Figyelt kérdés

Eddig az iskolai idők során, ha volt is barátnőm, a suli végeztével megszűnt a kapcsolat, pl külföldre költözött. Egyedül maradtam. Nincs kivel beszélgetni,nevetni, értelmes dolgokról beszélgetni. Nem vagyok bulizós. Igazán sosem tartoztam bandába, klikkbe, valahogy ez az életemből kimaradt. Pedig értelmes, humoros és szerethető embernek tartom magam. Nem vagyok kétszínű.

Jártam aerobikozni, de ott is már megvoltak a csoportok...

Az a tapasztalatom, hogy fiúkkal jobban kijövök, csak velük meg azért nehéz, mert nem értik, hogy én csak barátként tekintek rá.

Ezért most elsősorban barátnőkre vágyom.

2013. nov. 3. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Bárhol. Nem hely kérdése. Mindehol kedves normális emberek.
2013. nov. 3. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Keress egy hobbit, és mondjuk egy ahhoz kapcsolódó fórumot, klubot.

Persze, ha fórumon is kezded az ismerkedést, hamar váltsatok át személyes kapcsolatra, különben nem lesz belőle semmi.

Viszont nekem így lett sok barátom anno, csatlakoztam a hobbijaimmal foglalkozó klubokhoz az interneten, és elmentem a szervezett találkozókra.

Természetesen pár alkalom után kiderül, kivel vagyok jóban, és velük már a klubon kívül, attól teljesen függetlenül is találkozunk és csinálunk programokat. Így lett rengeteg haverom és sok nagyon jó barátom is.

2013. nov. 3. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a legtöbb barátom gyerekkori vagy fiatalkori, akiket igazán barátnak mondhatok a többi mind felszínesnek mondható azokhoz képest inkább ismerősők mint barátok. Van olyan akit hosszú évekig nem láttam, ahogy te is írtad a mi kapcsolatunk is a sulival véget ért, aztán teljesen véletlenül össze futottunk azóta hetente össze járunk. Ha van ilyen ismerősöd vedd fel vele a kapcsolatot. Bár 26 évesen a helyedben inkább párt keresnék már nem barátokat, főleg ha jobban ki is jössz férfiakkal és neki lehet már kialakult baráti köre ahova te is könnyebben be tudsz illeszkedni.
2013. nov. 3. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok ezzel, régebben volt bulizós korszakom, most már lehiggadtam. Szép lassan észrevettem, hogy minden barátságom szinte érdekbarátság volt, le is építgettem őket. Van párom, ő egyben a barátom, a párom és minden amit ez magában foglalhat, mert benne tényleg megbízhatok. Volt egy gyerekkori barát, még az oviból, akivel 18 évig össze voltunk nőve. Ő most kiment külföldre, és ha azóta beszélünk, csak kioktatni tud, vagy éppen saját magáról beszélni... Az a kapcsolat is lazul, és még sorolhatnám... Lassan rájövök, hogy magányos farkas leszek barátok terén. Mert "haver" az van, de tartalmas baráti kapcsolatom nincs. Sokszor hiányzik, sokszor nem... Tippet nem tudnék adni hol lelsz igaz barátra, (én is ezzel küzdök), de remélem találsz ilyen embert. :))
2013. nov. 3. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:

oh, párkeresés. Már hosszú hónapok óta, hogy végelett egy többéves kapcsolatomnak, együttélés, eljegyzés, volt minden...Ő volt a legjobb barátom,a lelki társam minden. Nem volt neki sem túl nagy haveri köre, nekem meg pláne, egymásnak éltünk. De vége lett. Egyből pasizásba vetettem magam, hogy felejtsek, hülyeség volt,utólag pár hónap múlva jött rám a depi. Most már a depin túl vagyok :-)) mégsem vágyom egy újabb pofonra, csalódásra.

Inkább barátnőre, beszélgető partnerre.

Igen, felszínesek nekem is voltak dögivel...Gyerekkori barátok, kb 10-15 éve nem tudok róluk semmit.

Köszönöm a tippet kedves 2. felhasználó, körbenézek milyen klubbok vannak a neten, hova lehetne csatlakozni.

Az igazat megvallva facebook-on nem vagyok fent, regisztráltam már de pár hó után töröltem magam, olyan is bejelölt akivel a fősulin még csak annyit sem váltottunk, hogy szia :D Függővé így szerencsére nem tudtam válni, bár volt hogy pár órát elvett az időmből naponta.

Na, megyek eszem egy kis csokit, hogy legyen motiváció az esti itthoni tornára :D

Kellemes napot nektek!

2013. nov. 3. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Örülök hogy a válaszodból nem a teljes negativizmust érzem, hanem azt látni, hogy tudod mit szeretnél, letisztult érzésekkel. Na rólad vehetne példát nagyon sok emberke, aki a teljes negativizmusba menekül, pl azért, mert zátonyra futott a kapcsolata. Bár nem ismerlek, a reakciódból azt érzem, hogy tényleg más lehetsz mint a többi, és ezt ne negatív értelemben vedd, hanem úgy, hogy komolyabb felfogású emberke lehetsz, ezért alakítasz ki nehezebben barátságokat. Mert lehet olyan emberek vesznek körül, akik még önmagukat sem veszik komolyan, akiknek nincs valós életképük, akiknek nincs fix terveik, akikkel nem tudsz olyanokról elbeszélgetni amik mondjuk téged érdekelnek. Az pedig hogy egy kicsit más vagy felfogás terén, soha ne sajnáld. Lehet nincs ezer barátod, de egy hiteles ember vagy, és ez érték azon kevesek szemében, akiknek nem a felszínes barátságok kellenek... :)) Szval csak ügyesen... :)

Pedig ha hiszed ha nem, a Facebookot mondtam volna elsőként, hogy oda menj fel, csoportokba, vagy oldalakra. Sok idiótával összehozhat a sors, de én azt úgy fogtam fel, mint poén. (főleg hogy voltam moderátora ott két oldalnak, ami mind irodalmi/idézetes témájú volt, de nem a tipikus lájkvadász stílusú) Volt akin sírva megrökönyödtem, volt aki jófej volt, és volt akiben kellemesen csalódtam. Személyes ismeretségeim is vannak onnan. Bár nem lettek nagy barátaim, csak ismerősök, de volt példa olyanra is, hogy szívesebben segített egy onnan származó ismerős, akit csak 1-2x láttam személyese, mint a tulajdon közeli ismerősöm. Szval nem rossz az sem, ha meg olyan talál meg akire nem vagy kíváncsi, le lehet tiltogatni. :))

2013. nov. 3. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:
:-)
2013. nov. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!