Honnan tudjam egy emberről, hogy barátok vagyunk-e?
Tudom, hogy nagyon szánalmasan hangzik, de nincsenek igazán barátaim és most az új osztályban megismertem pár lányt, akikkel jüba voltam, volt pár alkalom, amikor tanításon kívül is találkoztunk a városban és elmentünk ide-oda így együtt és én másoknak úgy beszéltem róluk, hogy 'a barátnőim', ők viszont ha valaki másnak rólam beszélnek, csak annyit mondanak, hogy 'az osztálytársam'. Lehet, én gondolom rosszul, de szerintem az nem csak sima osztálytársi viszony, ha iskolán kívül is találkozunk meg együtt járunk haza, vagy találkozásnál és búcsúzásnál megöleljük egymást...én legalábbis más osztálytársaimat soha nem öleltem még meg és nem találkoztam velük önszántamból hétvégéken vagy szünetekben és úgy tudom, ők se...de akkor miért nem vagyok több nekik sima osztálytársnál? Szerintem nem velem van a gond, mert egyébként ők is keresik az én társaságomat, nem csak én megyek oda hozzájuk, szóval gondolom ha nem kedvelnének kicsit sem, nem is keresnének. Szerintetek?
15-16 éves lányok vagyunk és most megyünk 10.-be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!