Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan tudjam egy emberről,...

Honnan tudjam egy emberről, hogy barátok vagyunk-e?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon szánalmasan hangzik, de nincsenek igazán barátaim és most az új osztályban megismertem pár lányt, akikkel jüba voltam, volt pár alkalom, amikor tanításon kívül is találkoztunk a városban és elmentünk ide-oda így együtt és én másoknak úgy beszéltem róluk, hogy 'a barátnőim', ők viszont ha valaki másnak rólam beszélnek, csak annyit mondanak, hogy 'az osztálytársam'. Lehet, én gondolom rosszul, de szerintem az nem csak sima osztálytársi viszony, ha iskolán kívül is találkozunk meg együtt járunk haza, vagy találkozásnál és búcsúzásnál megöleljük egymást...én legalábbis más osztálytársaimat soha nem öleltem még meg és nem találkoztam velük önszántamból hétvégéken vagy szünetekben és úgy tudom, ők se...de akkor miért nem vagyok több nekik sima osztálytársnál? Szerintem nem velem van a gond, mert egyébként ők is keresik az én társaságomat, nem csak én megyek oda hozzájuk, szóval gondolom ha nem kedvelnének kicsit sem, nem is keresnének. Szerintetek?

15-16 éves lányok vagyunk és most megyünk 10.-be

2014. jún. 30. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsit több idő kell, amíg a barátnőjüknek mondanak, vagy lehet, hogy többet kellene hozzá találkozni sulin kívül, vagy csak így szoktak hivatkozni másokra is. Persze az is lehet, hogy csak egy haver vagy, akivel jól megvannak, de nem olyan bensőséges a kapcsolat, hogy barátságnak nevezzék.
2014. jún. 30. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen,lehet,hogy nincs meg köztetek az a bensőséges lelki kapcsolat,bizalmas beszélgetések,de az is lehet,hogy még idő kell ahhoz,hogy barátnőnek tartsanak.
2014. jún. 30. 17:39
 3/5 anonim válasza:
Amikor engem is kérdeznek más ismerősök, hogy ki az a lány, akkor én is azt mondom, hogy osztálytársam, mert abból (számomra legalábbis) leszűrhető, hogy a barátnőm is, különben nem beszélnék/találkoznék vele, mert visszahúzódó magányos pitsa vagyok én is:D
2014. jún. 30. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A barátság nem nyalás-falásból és egymás ölelgetéséből derül ki. Ráadásul vannak emberek, akik irtóznak a közeli, testi kontaktustól és azt csak szexuális partnerüknek tartják fenn. A barátság az egymás önzetlen segítését jelenti inkább, ami persze kevésbé látványos és külsőségekben esetleg nem is észrevehető.
2014. jún. 30. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet, többet kéne találkoznom velük :)
2014. jún. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!