Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tetszem neki? Vagy csak jó...

Tetszem neki? Vagy csak jó barátok vagyunk? Kérdezzetek meg mert annyira nem tudtam leíni mit csinálunk.

Figyelt kérdés
Az osztálytársammal mostanában egyre többet beszélgetünk, jókat nevetünk. Mindketten elég jól tudunk angolul és úgy beszélünk másokrol hogy azt csak mi értjük. Ha valami vicceset akar mondani akkor azt legtobbszor nekem mondja. Nekem tetszik de nem tudom hogy mi van vele?
2014. jún. 12. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
lehet, hogy egy kicsit körbe kéne kérdezősködnöd a baráti körében, hogy van-e valaki, aki tetszik neki, stb. ne túl feltűnően, titokban. az is lehet, hogy ő is így érez, csak ő sem tudja, hogy mi van. a barátságot nem akarja elrontani, de fél a nemleges választól is.
2014. jún. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!