Darksund kérdése:
Miért ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor történt már meg velem az hogy elmentem egy buliba ahol csak egy vagy maximum két embert ismertem a többit nem. Én ilyen esetekben mindig kedves vagyok mindenkivel . Lány vagyok és sokszor érzem azt hogy a tobbi lány furcsán néz rám pedig én mindig mosolygok rájuk sőt próbálok velük beszélgetést is kezdeményezni gyakran megdicsérem a ruhájukat, cipő stb.. Mert ez gondolom mindenkinek jól esik és ezáltal ők is jobban viszonyulhatnának hozzám . Nem mondom azt hogy gyönyörű vagyok de sokszor azt érzem hogy a lányok azért nem beszélgetnek nagyon velem mert úgy érzik vetélytársuk lehetek azt hozzáteszem még hogy van barátom és ő is ott szokott lenni velem a bulikban . Vagy szerintetek az is lehetséges hogy azért nem beszélgetnek velem a többiek mert van barátom nem értem . Persze az alapvető hogy ha a többi ember ismeri egymást és csak minket nem akkor emiatt sem beszelgetnek velunk annyira. De én ellenkező esetben beszélgetnék a társaságunkban új emberekkel vagy lehet csak én vagyok ilyen és mindenki másnak ez természetes . De kérlek segítsetek hogy mit tehetnék ilyen esetekben ? Kicsit visszahúzódó is vagyok , ha iszok kicsit jobban elmerem engedni magam de ez nem megoldás rá. Józanul is meg kell tudnom oldani ezeket a helyzeteket Segítsetek légyszi :)2014. jún. 28. 22:53
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez van.
Nagy jófej vagyok az emberekkel, azok meg lesnek rám sután és bunkón viselkednek.
Hát, kapják be az ilyenek...
2/5 anonim válasza:
Lehet, túl vagy öltözve hozzájuk képest, sokkal jobb cuccokban vagy, mint ők, ezért érzik feszélyezve magukat. Na meg persze akkor is, ha szebb vagy náluk.
Nagyon régen volt egy barátom, sosem értettem, miért barátkozott velem, teljesen más volt, mint én, viszont nem volt semmi szőrzet rajta, emiatt érezte magát kisebb rendűnek. De nagyon népszerű volt, az egész kiállása olyan volt, hogy meggyőzött mindenkit. Na én meg nagyon nem ilyen voltam, mégis keresett engem.
Valami ilyesmi lehet Nálad is szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam le hogy erre is mindig nagyon figyelek hogy ne legyek túl öltözve a többiekhez képest. Például a múltkor egy rövid nadrág és egy felső volt rajtam . Akit ismertem a buliból (uncsi tesómat) ő még meg is dicsérte a nadrágom szóval nem hiszem hogy ez lett volna a gond.
2014. jún. 29. 11:23
4/5 A kérdező kommentje:
Még azt sem írtam le hogy sokszor észrevettem a szemem sarkából hogy egyes lányok bámulnak engem .
2014. jún. 29. 11:30
5/5 anonim válasza:
A legtöbb ember nehezen nyit. Meg sok a s*eggfej is. Én ezt a két magyarázatot látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!