Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak még olyan emberek? (. )

Vannak még olyan emberek? (. )

Figyelt kérdés
... Akiknek szó szerint egyáltalán nincsenek barátaik, pedig szeretnék, ha lennének? Ha igen, ők mit gondolnak, miért alakult ez így? Csak kíváncsiságból.
2014. jún. 22. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen én, és azért mert szociális fóbiás vagyok, meg nem tudok beszélgetni. 26F
2014. jún. 22. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem nincsenek barátaim de nem is szeretnék.

Azért alakult így mert nem tudják elviselni a stílusom.

Engem nem érdekel senki véleménye, mindig azt teszem amit jónak gondolok. Nem törődök mások érzéseivel és nem akarok senkinek se megfelelni. Amíg megakartam felelni mások elvárásainak voltak "barátaim" de nem voltam boldog. Most hogy nem akarok megfelelni senkinek nincsenek barátaim viszont boldog vagyok!!!

2014. jún. 22. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
1--es ha élőben nem megy szerintem kezdj el egy mmorpg-t pl. wow, nagyon jó hangulat szokott lenni, ha itt belejössz akár mehet élőben is, nem???
2014. jún. 22. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Én már kisgyerekkoromtól elkezdve csendes, visszahúzódó lány voltam. Kövérkés gyerek voltam, amiért semmi önbizalmam nem volt ezért a kövér gyerekeket/embereket a társadalom (hiába mond bárki bármit) nem fogadja be, kitaszítja. A zártságom, csendességem miatt nem közelítettek hozzám az emberek, én meg nem mertem.

Egy barátnőm van, de vele is csak amolyan tessék-lássék a barátságunk. Úgy szeretnék olyan embereket megismerni amilyen én vagyok, akikkel tudok beszélgetni tartalmasan, de még nem találtam.

2014. jún. 22. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem voltak. Soha ..Mert visszahúzódó vagyok csendes. Senki sem bír elviselni. Nem fogadnak el( Mert Transz* vagyok) Pedig szoktam sok embert kérdezni hogy nem akar e. de senki. már 4 éve megelégeltem. Szóval nincs senki.Egyáltalán se anyám se apám. csak addig látom őket amíg hazajönnek enni. 14/L (tesileg fiú.)..
2014. jún. 22. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen vannak. Leginkább a fura gondolkodásom miatt, valamint nem igazán vagyok kezdeményező (magának való vagyok).
2014. jún. 22. 20:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Hűha, nem számítottam ennyi emberre, köszönöm a válaszokat! Jó sok szomorú történet... :( Egy-kettőtökkel úgy látom, még hasonló cipőben is járok.
2014. jún. 22. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem leginkább a szüleim tettek tönkre, vertek, mindig kritizálták a külsőm, meg hogy sohasem viszem semmire. Hiába mondják mások hogy ez nem igaz, nem tudom elhinni. Úgy érzem mindenki lenéz, és hogy engem csak sajnálni lehet. Teljesen egyedül vagyok, senkim sincs, már jópár éve nemjuttoam tovább senkivel egy sziánál, vagy pár közhelyes mondatnál. 22/f
2014. jún. 22. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is ezt a tábort erősítem. Igazából én nagyon vágyom barátokra, de egyszerűen nem tudok beszélgetni vagy hosszan fenntartani a kapcsolatot. Ezért is mentek tönkre a régiek, vagy mert (nem tudom mit) elszúrtam és el lettem küldve "oda" vagy simán kritizáltak külsőre. Ez leverte az amúgy is alacsony önbizalmam, így már a kinézetem miatt sem próbálok barátkozni.

Most pl. itt a nyár, munkát nem találok (nagyon elzárva élek és a közelben nincs munkalehetőség és távolabb ha járnék, akkor kb. semmit se keresnék, mert rámegy az útiköltségre, de minden nap keresek azért) és félek, h ez a nyaram is úgy fog eltelni mint a tavalyi is : itthon voltam és egyedül, magányosan tengettem a napjaimat.

Szeretnék én is úgy bulizni, nyaralni menni mint mások vagy csak vkivel elmenni vhova, de egyedül engem felemésztenek a gondolataim és amúgy is depire hajlamos vagyok, szóval...

21/L

2014. jún. 23. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!