Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan oldal, ahol barátság...

Van olyan oldal, ahol barátságkeresés céljából regisztrálnak emberek?

Figyelt kérdés
Bárhogyan keresek rá, társkereső oldalakat találok, viszont én új ismeretségekre szeretnék szert tenni, szabadidőpartnert, barátokat szeretnék.

2014. máj. 4. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak érdeklődési kör alapján oldalak, és a társkeresők. Vagy itt persze.
2014. máj. 4. 18:17
 2/6 piriiiiii ***** válasza:
Hát figyi, ott az omegle pl, vagy a hotdog (de azt annyira nem ajánlom...). De tudod, mi a tuti? A való világ. :)
2014. máj. 4. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ihatunk egy kávét valahol, és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor lehet barátság is.
2014. máj. 4. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:

biztosan van, de nem biztos, hogy neked megfelel. attól függ mik az igényeid, milyen ember vagy.

szerintem ma már lényegében nincsenek barátságra alkalmas emberek.

2014. máj. 4. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincsen. Ez az oldal jó lehet ha budapesti vagy, egyébként semmilyen más lehetőséged nincs a neten. Nem vagyok budapesti, évek óta ismerkedek itt, de nem lettek barátaim.
2014. máj. 4. 23:01
 6/6 piriiiiii ***** válasza:

Négyes, azért ez durva kijelentés.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de akkor Veled van a gond. És ezt tényleg nem bántásként írom. Mert vannak barátságra hajlamos emberek.

2014. máj. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!