Valakinek hogy tudnék ártani, kitolni vele; bosszút állni?
Nagyon rondát tett amivel véget ért a barátságunk és utána persze ő volt a kis áldozat. Mindegy, amit tett, már nem izgat... viszont eléggé nevetséges ember. 78-ban született, a szüleivel él, folyton sír, hogy nem akar velük lenni, de az albérlet megazért van mert fizetnie kell. és mivel annyira lenne elég a fizuja, hogy kifizeti az albit meg kaját vesz, másra nem neki így nem kell. Ráadásul házat akar, a fizuját be se kell adni rezsibe, kaját is kap, de elveri minden pénzét pár hét alatt, utána a szüleitől kér. Felesleges dolgokra költ, folyton külföldön lebzsel, pedig már nincs is miből.
Ő egy áldozatnak tartja magát. Még régen volt egy szerelmi csalódása, amiatt még mindig nyalogatja a sebeit... Mindenkitől retteg, üldözési mániája van. Aki jó hozzá, bántja... segíteni nem lehet rajta, makacs, önfejű... Ha pedig másnak van gondja, azt bántja... előszeretettel sért vérig mindenkit, a bocsánatkérés nem az ő asztala...
Valami olyasmit akarok tenni vele, amitől összekapja magát és meglátja, hogy milyen királynő életet él és milyen kis picsogó mégis. Velem vagytok? Adjatok tanácsot, mivel bántsam őt? Mivel lökhetem le arról a bizonyos magas lóról? :)
Az a gond, hogy sajnálom őt, ezért a bosszú fő célja, hogy észrevegye magát, hogy még időben észbekapjon és ne a sors adja vissza.
Ebből a szempontból még rendben de a düh miatt, belátom, értelmetlen.
Sajnos tudom mit jelent az egész. Saját bőrömön tapasztaltam.
Volt egy nehéz időszakom (akkor az adott barátnő már rég nem volt a képben). És aosem voltam az, akit elöntött az önsajnálat... De megváltozott. Hiába szóltak, nem hallgattam rájuk. A lényeg, hogy egyre messzebbre mentem. És amikor már beláttam, mit tettem és próbáltam leállni, a sors pedig szépen mindent visszaadott. 2 hónapja adja vissza a sors a mai napig és nem áll le. Megérdemlem. Csak, ha a sorstól kapna ő is pofonokat, nem bírná ki. Viszont tőlem még rendben lenne. Elvégre én csak elméletben viszem bele a pofon világba, a sors gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!