Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jó ha elmondom...

Szerintetek jó ha elmondom valakinek, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
15 vagyok és jóideje tudom az identitásom. A gondom azzal van, hogy elég zárkózott vagyok és még senkinek nem mondtam el. Szerintem jobban érezném magam , ha valakivel beszélhetnék erről.( Mondjuk leginkább édesanyám homofób megjegyzései zavarnak.) És arra gondoltam megosztanám egy barátommal, szerintetek ez jó ötlet vagy hanyagolható?(barátom bevallása szerint közömbösen áll a melegekhez) Hetero válszok is érdekelnek fő a sok látószög.

2014. jún. 20. 22:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Lehet jó is, meg lehet rossz is. Egyes emberek azt hiszik a homoszexuálisokról, hogy ők a homoszexualitást önként választották, meg eladták az ördögnek a lelkük, és babarózsaszín női ruhákban mászkálnak lakkozott körömmel. Ha egy olyannak mondod el aki ezen az elven van, az nem fog segíteni.
2014. jún. 20. 22:10
 2/18 anonim ***** válasza:

Csak akkor mond el ha teljesen megbízol benne.

Nekem nincs bajom a melegekkel,vannak meleg barátaim.

Ha elmondod és/vagy csak beszélgetni szeretnél valakivel, írj nyugodtan privátot szívesen meghallgatlak, ha tudok tanácsot adok.

írj nyugodtan és kitartást!

18/l

2014. jún. 20. 22:10
 3/18 anonim ***** válasza:
13%
Keress meleg bárokat a neten oda menj el,nem jó egyedül lenni...
2014. jún. 20. 22:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Amint írtam 15 éves vagyok és zárkózott típus. Ha eltudnék menni önszántamból egy bárba akkor nem lenne itt probléma.
2014. jún. 20. 22:19
 5/18 anonim ***** válasza:
15 év ez elég indok a zárkózottságra de egyszer el kell kezdeni...
2014. jún. 20. 22:21
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Még ne döntsd el, hogy meleg vagy, 15 éves vagy, aki keresi a helyét. Még sokmindent hozhat az élet, ne tegyél fel mindent erre. És ne mondd el a barátodnak, mert napokon belül a teljes környezeted erről fog beszélni. Senkitől ne várd el, hogy nem fog pletykálkodni.
2014. jún. 20. 22:32
 7/18 anonim ***** válasza:
3.ik vagyok,a heterok,akik itt ítélkeznek fölöslegesen,lepontoztak 0%-ra és megint le fognak,de látod kit érdekel.Figyelj,jártam meleg bárba ha meleg vagy ez egy jó hely.Mindenesetre jobb annál mint egyedül tengődni.Ha gondolod írj privit.Segítek úgy h hetero vagyok.De én annak a híve vagyok,h mindenki ott találja meg magát ahol jól érzi és kényszer ne hasson rajta!!
2014. jún. 20. 22:38
 8/18 anonim ***** válasza:
12%

Anyukádnak mond el szerintem. Lehet vannak megjegyzései, de a az anyukák azok anyukák ha lenne még 3 fejed akkor is imádna téged.:)

Egyébként próbálj meg nyitni lányok felé, probáld kicsit 'olyan' szemmel nézni őket hatha bennük is meglatod a vonzót. Nem itélem el a melegeket meg semmi ilyesmi, de te is szeretnél egyszer családot és gyerekeket nem?:( Ehhez nő kell és amig nem alakult ki teljesen a személyiséged addig adhatnál esélyt a dolognak, hátha. Akár pszichológus segítségével.

Amúgy a lányoknak is van popsijuk ha esetleg ez a része vonz a dolognak az én páromnak is az a kedvenc helye a Földön de attól még nem meleg.

Azt hogy barátnak elmond semmiképp nem javaslom.

Ez persze csak az én véleményem, remélem minden jól alakul .

2014. jún. 20. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

Otthon titkold!

Még fiatal vagy hogy tutira megmond hogy búza vagy,lehet hogy csak a hormonális változás vitt el más irányba.Azért menj el dokihoz akivel tudsz erről beszélgetni,biztos hasznos lesz!

Ami a szüleid illeti.Anyád homofób,inkább ne is tudjon róla....Gondolj bele hogy csak egy világ omlana benne össze mert te úgy gondolod hogy a kukit szereted,pedig ez nem is biztos.

2014. jún. 20. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

# 6/9 Időpont ma 22:32

Ne döntse el?! Nem mi döntjük el, hogy melyik nemhez vonzódunk, csak elfogadni lehet azt, amivel születtünk. Vagy te 15 évesen döntötted el fejben, hogy melyik nem tetszik? Irigyellek, ha neked erre volt lehetőséged.

Abban viszont egyetértek, hogy ilyen fiatalon még én se mondanám el legfeljebb csak a hozzám legközelebb álló személynek, akiben végtelenül megbízok.

2014. jún. 20. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!