Szerintetek jó ha elmondom valakinek, hogy meleg vagyok?
Csak akkor mond el ha teljesen megbízol benne.
Nekem nincs bajom a melegekkel,vannak meleg barátaim.
Ha elmondod és/vagy csak beszélgetni szeretnél valakivel, írj nyugodtan privátot szívesen meghallgatlak, ha tudok tanácsot adok.
írj nyugodtan és kitartást!
18/l
Anyukádnak mond el szerintem. Lehet vannak megjegyzései, de a az anyukák azok anyukák ha lenne még 3 fejed akkor is imádna téged.:)
Egyébként próbálj meg nyitni lányok felé, probáld kicsit 'olyan' szemmel nézni őket hatha bennük is meglatod a vonzót. Nem itélem el a melegeket meg semmi ilyesmi, de te is szeretnél egyszer családot és gyerekeket nem?:( Ehhez nő kell és amig nem alakult ki teljesen a személyiséged addig adhatnál esélyt a dolognak, hátha. Akár pszichológus segítségével.
Amúgy a lányoknak is van popsijuk ha esetleg ez a része vonz a dolognak az én páromnak is az a kedvenc helye a Földön de attól még nem meleg.
Azt hogy barátnak elmond semmiképp nem javaslom.
Ez persze csak az én véleményem, remélem minden jól alakul .
Otthon titkold!
Még fiatal vagy hogy tutira megmond hogy búza vagy,lehet hogy csak a hormonális változás vitt el más irányba.Azért menj el dokihoz akivel tudsz erről beszélgetni,biztos hasznos lesz!
Ami a szüleid illeti.Anyád homofób,inkább ne is tudjon róla....Gondolj bele hogy csak egy világ omlana benne össze mert te úgy gondolod hogy a kukit szereted,pedig ez nem is biztos.
# 6/9 Időpont ma 22:32
Ne döntse el?! Nem mi döntjük el, hogy melyik nemhez vonzódunk, csak elfogadni lehet azt, amivel születtünk. Vagy te 15 évesen döntötted el fejben, hogy melyik nem tetszik? Irigyellek, ha neked erre volt lehetőséged.
Abban viszont egyetértek, hogy ilyen fiatalon még én se mondanám el legfeljebb csak a hozzám legközelebb álló személynek, akiben végtelenül megbízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!