Szerintetek jó ha elmondom valakinek, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
15 vagyok és jóideje tudom az identitásom. A gondom azzal van, hogy elég zárkózott vagyok és még senkinek nem mondtam el. Szerintem jobban érezném magam , ha valakivel beszélhetnék erről.( Mondjuk leginkább édesanyám homofób megjegyzései zavarnak.) És arra gondoltam megosztanám egy barátommal, szerintetek ez jó ötlet vagy hanyagolható?(barátom bevallása szerint közömbösen áll a melegekhez) Hetero válszok is érdekelnek fő a sok látószög.
Ilyen fiatalon ő sem mondhatja ki hogy tudja hogy búza,mert éretlen lehet hogy nincs tisztában még saját magával,lehet ezt látta a tv-ben.
Ilyen fiatalon ilyet felvállalni.Biztos nem lesz gyerekkora!
2014. jún. 21. 00:01
12/18 anonim válasza:
Te szándékosan értettél engem félre, 10-es?
2014. jún. 21. 00:02
13/18 anonim válasza:
Nem :)
2014. jún. 21. 00:14
14/18 anonim válasza:
Ha valakinek szüksége van a melegségre így nyáron,az biztos hogy legalább langyoshoz,neked pedig csak ez esetben éri meg elmondanod,ha sejted.
2014. jún. 21. 01:58
15/18 anonim válasza:
16 évesen mondtam el a szüleimnek (nekik először). Jól fogadták.. azóta jobb is velük a kapcsolatom, mert merek velük beszélgetni (nem kell félnem a "namivanacsajokkal" típusú érdeklődéstől). Viszont nem tudja mindenki a családból. Megvannak azok a személyek, akiknek jobb így, hogy nem tudnak semmit. Szerintem anyukád eléggé kellemetlenül állna a dologhoz. Az is lehet, hogy már sejti, hogy meleg vagy és ezekkel a megjegyzésekkel próbál hatni rád, hátha "meggondolod magad" (Sokan azt hiszik, hogy ez döntés kérdése - már rájöttem, hogy ezeket semmivel nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, szóval le vannak szrva.:D) Melegbárban még életemben nem jártam, nem is tervezem - neked sem ajánlom, mert biztosan vannak kéjencek akik rárepülnek a friss husira.
2014. jún. 21. 08:10
16/18 anonim válasza:
A válasz erre az, hogy olvasd el Ritter Andrea: Melegek c. könyvét. Abban le van írva az is, miért fontos a "coming out", azaz önmagunk felvállalása, legyen akármilyen a szexuális vonzódásunk.
2014. jún. 21. 09:25
17/18 anonim válasza:
Elsősorban önmagadat kell tudnod elfogadnod, ahhoz, hogy másokkal elfogadtasd a másságod.
Azt írtad, hogy zárkózott vagy. Ha van viszont egy olyan ismerősöd/barátod, aki nagyon közel áll hozzád, akkor neki lightosan add a tudtára, hogy Te a fiúkra buksz. Ha nagyon jóban vagytok, elfog fogadni.
Egy 15 éves fiú szerintem pedig csak érzi, milyen nemű az az illető, akire Neki feláll. :)
2014. jún. 21. 14:59
18/18 anonim válasza:
Tisztelt búzázók. Ti aztán tudjátok hogy kell egy gyerekkel beszélni. Pedig aztán lehet hogy majd ő fedezi fel a rák ellenszerét, vagy ki tudja! Ő is éppen úgy dolgozó ember lesz, és beleteszi a részét a piacba, már ha hagyjátok.
Kérdező, neked pedig azt tanácsolom hogy tartsd ezt magadban egyelőre. Lásd át érettebben az emberek viselkedését, és csak akkor vállalj be ilyen rizikót amikor nem igazán tud visszaütni ha balul sül el. Nem érdemes felületesebb barátságoknál ilyet kiadni magadról. De tesztnek jó az, ha találsz valamilyen meleg hírt és meséled hogy láttad, ő mit szól hozzá. Csak maradj közben semleges hogy ne gyanakodjon, és ne csak ez legyen a téma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!